Veraaa05 kérdése:
Banana fishnek lesz folytatása?
Figyelt kérdés
Ma néztem végig és hát elég fura volt a vége,nem tetszett.Ash most akkor meghalt vagy nem?Meg imádtam az animét remélem lesz folytatás.2019. febr. 3. 15:47
1/7 anonim válasza:
Nem lesz. Szinte teljesen feldolgozta a mangát, és valószínűleg direkt így ért véget.
Spoiler
A mangában egyértelműen meghal Ash, ha érdekelnek a részletek, akkor elolvashatod angolul, illetve AnimeAddictson az anime spoilertopicjában is biztos szívesen válaszolnak.
Valószínűleg direkt azért itt zárták le az animét, hogy a néző számára meglegyen a remény arra, hogy Ash nem halt meg, mint a mangában, hanem lehet esélye egy boldogabb életre.
2/7 A kérdező kommentje:
Rendben köszönöm.Sajnálom,hogy végül Ash meghalt😭Esetleg a manga magyarul valahol nincs fent?
2019. febr. 3. 16:01
3/7 anonim válasza:
Tudtommal nincs magyar fordítása a mangának. De az AnimeAddicts magyar oldal, és biztos lenne, aki részletesen leírná a nem adaptált jeleneteket :)
4/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
2019. febr. 3. 16:13
5/7 anonim válasza:
A nem adaptált fejezetek igazából komikus jelenetek, vagy a rendőrség háttérben folyó nyomozása. Tehát olyan dolgokat hagytak ki, amik nem igen vitték volna előrébb a cselekményt.
6/7 anonim válasza:
5-ös vagyok. Az animében valóban nem egyértelmű, hogy Ash meghalt-e. Én úgy gondolom, hogy nem. És később talán találkozott Eijivel. A mangában viszont meghal sajnos.
7/7 anonim válasza:
bocsánat a késői válaszért. a mangának van egy utolsó fejezete, garden of light néven. lényegében arról szól, mi történt hét évvel azután, hogy eijiék vissza mentek japánba. magyarul sajnos nincs fent, viszont ha minden jól sikerül, én lefordítom és fent lesz wattpaden. ha valakit érdekel, crv3lty a felhasználónevem 😁
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!