Tudnátok nekem jó amiméket ajánlani?
Figyelt kérdés
Tulajdonképpen minden féle anime jöhet,akció,romantikus,horror stb. Szerintem én még a kezdő kategróiaba tartozóm,szóval ha lehet akkor kezdöknek való animéket írjatok. Előre is köszönöm!😊2019. febr. 2. 18:11
2/6 anonim válasza:
3/6 anonim válasza:
Another, Re:zero, Boku no hero academia, Mob 100, One punch man, Lovely Complex, Mahou shoujo site, Highschool dxd, Trinity seven, Naruto, Attack on titan, Tokyo ghoul, Kimi no ma wa, Blend s...Oni chichi, Futabu. Próbáltam minnél több műfajút bele írni. :33
4/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat+a linket,sokat segítetek!😉
2019. febr. 3. 08:34
5/6 anonim válasza:
Death Note, Mirai nikki, lovely complex, Nana, Hellsing, Death parade, Satsuriko no tenshi
6/6 he84 válasza:
InuYasha, Kimi ni Todoke, Candy, Candy, Nils Holgersson, Az utolsó egyszarvú.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!