Valami jó animét tudtok ajánlani?
Boku no Hero Academia
Hunter x Hunter (2011)
Fullmetal Alchemist: Brotherhood
Soul Eater
Nanatsu no Taizai
Tengen Toppa Gurren Lagann
Attack on Titan
Noragami
Mondaiji-tachi
Steins;Gate
Mahou Shoujo Madoka Magica
Code Geass
Psycho Pass
Amit keresel, az a fantasy, esetleg ilyen játékstílus. AnimeAddicts keresőben ki tudod választani a műfajt. Ott add meg, hogy fantasy és kész.
Amúgy őszintén nem értem ezeket a kérdéseket. Aki egy minimálisan tudja használni az internetet, ez ezer ilyen animét talál egy másodperc alatt.
4:
A kérdező a kérdésében "jó" animét keresett. Majd példának felhozta a Fairy Talet, ami az én olvasatomban nem jó anime.
Úgyhogy én írtam neki jó animéket, hátha felnyílik tőle a szeme
Fairy tailnak kell írni XD
És szerintem jó anime.. Végül is nem mindenkinek tetszhet. Köszönöm a válaszaitokat :)
Nem én pontoztalak le :) az FMA és a HxH minőségiek, shounen voltuk ellenére is :) a többiek elmennek, viszont az AoT-ot nagyon nem tettem volna bele a listába.
Attól még hogy eddig nem nézett seinent, miért ne tetszene neki a Steins vagy a Madoka? A Madokában még harcok is vannak, csakúgy mint egy shounenben. A Code Geassban is. Mégis sokkal érettebb és kifinomultabb történeteket mesélnek el.
Én amúgy a Steins;Gate-tel kezdtem az animézést, azelőtt soha nem néztem semmilyet (pont azért, mert megragadt bennem a magyar tévékből a sok ordítozó, szupererőkkel rendelkező főhőssel teli jelenet - amelyeket reklámokban láttam, meg néha-néha ha odakapcsoltam... És ezek borzasztóan taszítottak engem attól hogy animét nézek, mert fiatal fejjel azt hittem mind ilyen).
A Steins;Gate világított rá, hogy kb. a seinen és a josei a két értelmes kategória, ami nekem való, a többiből meg csak pár darab van, ami felnő ezekhez. (például az FMA az olyan shounen, amit simán lehetne seinen kategóriába tenni, amolyan soft-seinen)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!