Irozuku Sekai no Ashita kara vélemények?
Remélem nem én vagyok az egyetlen, akit annyira magával ragadott ez az anime, hogy még most sem tért magához.
/Spoiler/
Igaz, hogy kiszámítható volt az anime, még is végig izgultam mind a 13 részt. Tudtam, hogy Hitomi vissza fog térni a saját idejébe, de a szívem mélyén azért reménykedtem egy kicsit hogy másképp lesz. És valamiért volt egy olyan megértsem hogy az a könyvtáros srác a nagyapja. Csak azt sajnálom, hogy miután visszatért a jövőben, nem mutattak akár csak pár másodperces jeleneteket arról hogy mi történt a többiekkel. És csak sejteni lehet hogy amikor Hitomi elmegy a temetőbe, akkor Yuito sírját látogatja meg. De mivel nem mutatja hogy kinek a neve szerepel a síron, így ez csak találgatás.
Nagyon megszerettem a karaktereket és most is csak azon agyalok, hogy vajon mi lett velük. :)
Gondolom még új vagy.
Az anime egy jó közepes rengeteg műdrámával és elég foghíjasan kidolgozott világgal. A főszereplő is nagyon lassú. Például oké, hogy a jövőből származik, de amikor az elején alig bír lebirkózni egy ablakot, csak forgattam a szemem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!