Kezdőoldal » Szórakozás » Anime, manga » Irozuku Sekai no Ashita kara...

Irozuku Sekai no Ashita kara vélemények?

Figyelt kérdés

Remélem nem én vagyok az egyetlen, akit annyira magával ragadott ez az anime, hogy még most sem tért magához.

/Spoiler/

Igaz, hogy kiszámítható volt az anime, még is végig izgultam mind a 13 részt. Tudtam, hogy Hitomi vissza fog térni a saját idejébe, de a szívem mélyén azért reménykedtem egy kicsit hogy másképp lesz. És valamiért volt egy olyan megértsem hogy az a könyvtáros srác a nagyapja. Csak azt sajnálom, hogy miután visszatért a jövőben, nem mutattak akár csak pár másodperces jeleneteket arról hogy mi történt a többiekkel. És csak sejteni lehet hogy amikor Hitomi elmegy a temetőbe, akkor Yuito sírját látogatja meg. De mivel nem mutatja hogy kinek a neve szerepel a síron, így ez csak találgatás.

Nagyon megszerettem a karaktereket és most is csak azon agyalok, hogy vajon mi lett velük. :)

#anime #időutazás #Irozuku Sekai no Ashita kara
2018. dec. 30. 09:33
 1/2 anonim ***** válasza:

Gondolom még új vagy.

Az anime egy jó közepes rengeteg műdrámával és elég foghíjasan kidolgozott világgal. A főszereplő is nagyon lassú. Például oké, hogy a jövőből származik, de amikor az elején alig bír lebirkózni egy ablakot, csak forgattam a szemem.

2019. jan. 1. 23:59
 2/2 Trevor. ***** válasza:
Őszintén többet vártam a P. A. Works-től. Az alap ötlet, hogy a jövőből 2018-ba kerül egy lány és nem lát színeket érdekes volt, ezért is kezdtem el nézni. De nem igazán történt semmi az egész alatt, max sejtetni lehetett valami romantikus szálat, amiből aztán nem lett semmi. Nem volt rossz anime, de az egész olyan semmilyen.
2019. jan. 2. 09:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!