Tudnátok animéket ajánlani?
Tudom, rengeteg kérdés van ebben a témában. Olyan animét szeretnék, aminek jó az alapkoncepciója, jók a karakterei, jó a karakterfejlődés benne, vannak benne előre és visszautalások. Nem baj, ha van egy magávalragadó világa. Pár ilyen példa: Steins;Gate, Death note, és ha leszámítjuk a fillereket, és 1-2 haszontalan karaktert, akkor a Naruto Shippuuden, illetve részben a Death Parade, esetleg az AoT, ami sajnos túl lett hype-olva. Plusz pont, ha igényes, és rajzolt. Illetve ne legyen túlságosan hánytatott a cselekmény. Sok animét nem láttam még, de nem akarok mellényúlni.
Előre is köszönöm a válaszaitokat!
Fullmetal Alchemist: Brotherhood
Kiseijuu: Sei no Kakuritsu
Psycho-Pass
Wolf's Rain
Boku Dake ga Inai Machi
Mahou Shoujo Madoka Magica
Cowboy Bebop
Fate/Zero
Neon Genesis Evangelion
Zankyou no Terror
Monster
A Psycho-Pass tényleg jó anime.
A második válaszadóval több animében egyetértek
(Fullmetal Alchemist: Brotherhood - mindenképpen látni kell
Kiseijuu: Sei no Kakuritsu - ez is jó
Wolf's Rain - a vége zseniális
Boku Dake ga Inai Machi - időutazós, megvan benne amit szeretnél
Fate/Zero - ez is jó, kicsit hype, de a zero tényleg jó
Zankyou no Terror - ezt is nagyon ajánlom), viszont én kifejezetten untam a Cowboy Bebop-ot.
Ezeken kívül:
Nanatsu no Taizai - 100%-ban illik rá a leírásod, ha jó háttérsztorikat is akarsz, ezt mindenképpen nézd meg
Bungou Stray Dogs
Assassinaton Classroom
One Piece
Barakamon - karakterfejlődés
Durarara
Gintama - ez egy zseniális anime, viszont azt írtad nem láttál sok animét, a Gintamának pedig a paródia az (egyik) erőssége, így még nem ajánlanám, de egyszer mindenképpen próbáld ki szerintem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!