Kezdőoldal » Szórakozás » Anime, manga » Tényleg törölni fogják a...

Tényleg törölni fogják a videókat indavideóról?

Figyelt kérdés

Azt hallottam, hogy le fogják tisztogatni az illegális dolgokat (vagyis feliratos filmeket/sorozatokat/animéket stb) az oldalról, ez igaz?

És ha igen, tudtok valami jó módot arra, hogy HD minőségben letölthessem indáról a saját videóimat? Én is sokat feliratoztam, sokat dolgoztam velük, úgyhogy nem szeretném, hogy elvesszenek.

2018. dec. 17. 18:29
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
80%
Akkor ti vegyétek meg, hogy becsületesen nézhessétek. Én erre nem adok ki felesleges pénzt, tök mindegy, hogy "illegális" ;)
2019. jan. 14. 20:51
 12/16 anonim ***** válasza:
59%
Most ti miért vagytok az ellen, ha valaki animét tölt fel/néz egy adott oldalon? Szerencsétlen feltöltő csak lefordítja nekünk, hogy meg tudjuk nézni úgy, hogy értsünk is belőle valamit... oké hogy illegális, de akkor is.. Én örülök, hogy tudok animét nézni felirattal
2019. jan. 14. 21:44
 13/16 anonim ***** válasza:
36%

1.Akárhogy mondod illegális terjesztésről van szó, te sem örülnél ha te alkotásodat osztanák meg ingyenes oldalakon.

2. Videáról is törlik öket már jó pár napja, úgy hogy tölts le őket.

3. fizes elő ilyenre v vedd meg..

Véget ér videómegosztók kora videának is fogjátok már fel..

2019. febr. 22. 19:59
 14/16 anonim ***** válasza:
0%
Jaj és Torrentek napjai is meg vannak számlálva.
2019. febr. 22. 20:01
 15/16 anonim ***** válasza:
57%
2019. febr. 22. 20:01
 16/16 anonim ***** válasza:

Animékről fogok írni.

1. A Stúdió ami készíti az animét örül annak, hogy terjesztik más országokban is, mert több emberhez jut el, ergó többet keres vele. A bajuk azzal van, hogy ez ingyen történik. Hidd el ha az indavideo pénzt keresne az anime videókkal és azt az adott stúdió-nak utalná, semmi baj nem lenne belőle, sőt még a Stúdió is támogatná az ötletet.

2. A másik. Sokan mondják hogy ha indavideóról törlik az animéket, készíts saját beépített videólejátszót az oldaladra, ha van. Ez szép. Igen onnan biztos hogy nem törlik, mert csak te tudod kezelni. De van egy gond. Indavideon ha jogsértésen érnek letörlik, el van intézve. Viszont ha a saját lejátszódon "kapnak" el, és te nem törlöd le akkor bizony kemény pénzbírság jön. Pl: egy SnK(Attack on Titan)-nál annyi, amennyit egész életeben nem tudsz kifizetni.

3. Szerintem becsülendő az animékhez a felirat készítése(én is készítettem/készítek már sokat).

2020. ápr. 5. 09:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!