A Spiritpact-hoz hasonló shounen ai animéket írnátok?
Ez kínai anime, de ettől függetlenül nagyon tetszett/tetszik. Nagyon vicces jelenetek, pillanatok voltak benne ami nagy szerepet játszott az anime hangultatában. Ráadásképp szokatlan módon kaptuk meg a fiú-fiú szerelmünket, mert lényegében az egyik srác egy lélek ( mert elüti egy teherautó ) a másik meg egy ördögűző xD és az a srác amelyik egy lélek, egy hatalmas idióta, de pont ez a jó benne :D ÉS NE LEGYEN HARDCORE YAOI, MERT AZ NEM A KEDVENCEM, SZEXIG SE MENJEN EL A KÉT SZEREPLŐ AZ ANIMÉBEN !!!
ezeket láttam:
Yuri on ice
no 6
Love stage
dakaretai otoko 1-i ni odosarete imasu - ez egy viszonylag új anime, szóval nem tudom meddig jutnak el, de nincs rajta 18-as karika, szóval nem lehet annyira durva
Gakuen heaven - én utáltam, de nincs benne 18+, a főszereplő köré valami borzalmas fiúhárem alakul ki ja, és az akadémián mindenki meleg, de ki tudja? Lehet, tetszene neked
Hybrid Child - ez nagyon aranyos
Banana Fish - lehet kicsit durva neked (eléggé az, nem shounen ai terén, hanem a sztori maga az)
A Spititpact tényleg nagyon jó
A banana fishnek eddkg az összes részét láttam :D és valóban durva, hogy a főszereplővel miket tesz egyes vén hülye, de egyébként tetszik/tetszett
Köszönöm válaszodat ! :3
*SPOILER*
De most szerintem úgy is meghalt :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!