Tudnátok ilyesmi animéket/sorozatokat írni?
Occultic;Nine
Előre kösd fel a gatyád, ha ebbe belekezdesz, mert pörög, mint állat :D
Á, eszembe jutott még egy!
Subete ga F ni Naru
Steins;Gate
Zetsuen no Tempest
Psycho-Pass
Shinsekai yori
Higurashi no Naku Koro ni
nem vagyok annyira jártas nyomozásról szóló animékben :D egyet láttam az viszont nagyon tetszett, de ez nem a Death Note volt, hanem a Gosick biztos akik már több ilyet láttak azok kicsit könnyűnek találhatják, és tény ez egy lightosabb anime ilyen téren, szerelmi szálnak mondható, végül nem tudom összejön a csaj, meg srác, mert utolsó kettő részt nem néztem meg ( nem fogom lespoilerezni miért ) a lényeg, hogy egy szőke baromi okos csajról szól szerethető tsundere karakter :D A fiú karakter sem volt rossz, de én nem tudtam azonosulni vele... A lánynak a bátyja egy rendőr, de valójában mindent a húga old meg, akkor most elmesélem hogyan találkoztak ( mármint a fiú meg a lány ) van egy elit iskola ahol nagyon sok babona van valamiért a srácnak is olyan neve van meg úgy néz ki mint a " Tavaszi Kaszás" ? és emiatt a babona miatt nincsenek barátai, illetve van egy babona a könyvtárban élő " Arany Tündérről" ? Bemegy a kollégiumnak a könyvtárába és felmegy a lépcsőn ahol meglátja ezt a hosszú szőke hullámos hajú lányt azok ketten meg valahogy elkezdenek beszélgetni vagy mit tudom én mit csinálni ( no perverz ) és utána együtt megoldanak rejtvényeket :D
Grafika : 2011-es anime ahhoz képest meg általában is jó grafikája van nekem nagyon tetszett
Opening : Nem volt annyira kiemelkedően jó, de rossz semmiképp sem https://www.youtube.com/watch?v=iOrkj_MFXm8 ha valaki meg akarja hallgatni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!