Isekai Mahou to Shoukan Shoujo no Dorei Majutsu folyatás lesz?
#2 ezt honnan veszed? Lehet csak te találsz rá az ilyen kérdésekre :) És attól hogy itt írnak ezekkel kapcsolatban kérdést, a többi magyar animés meg a jó kis animéket nézi.
És kérdező, ez talán tud segíteni: [link]
A sorozat mentségére szóljon, hogy a Master of Ragnarokhoz, Akashic Recordhoz vagy épp az Isekai wa Smartphonehoz képest még ez is egy mestermű.
Ami pedig a 2. hozzászólást illeti, Általában véve igaza van. Ez a magyar átlagszínvonal. Ugyanez mutatkozik mindenhol máshol is. Itt pedig nem csak az utóbbi néhány hétben írtak ki ilyen kérdéseket, hanem évek óta folyamatosan. Sajnos úgy néz ki, hogy a rossz ízlés újratermeli önmagát. Aki a magyar közösségben szocializálódik, azokat, ilyenre nevelik. Ezek a népszerűek, így ezekre találnak rá és ezt ajánlják egymásnak, úgyhogy ezek formálják az ízlésüket, ez lesz a minőség mércéje.
#4 bocsánatot kérnék! Csak én már egy ideje most akadtam rá először ilyen kategóriás kérdésre.
Bár én már csak azt remélem, hogy akik az ilyeneket nézik azok írnak csak, hogy kapjanak még ilyeneket. Akik meg a normálisakat nézik, azok meg tele vannak a jó animékkel (mert nem egy van csak..) és fölösleges nekik idejönni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!