Tudtok olyan animét, ami vicces, nem feltétlenül csak barmokodásról van szó hanem ha kell komoly is, és nem ecchi? :D
Spiritpact
Assaniton classroom
Ilyesmikre gonoltam , a Nanbakát ne mondjátok , mert ismerem , de nem szeretem . És a Spiritpact yaoi , és én nem szeretem amúgy a yaoit , de itt valahogy nem volt annyira rossz ,és tetszett ^^
Sakurasou no Pet na Kanojo, az egyik kedvenc vígjáték animém. Az ecchit én sem szeretem, és bár ebben volt néhány elszórtabb ecchis poén, egyáltalán nem arra alapszik. Jó a sztori, a karakterek és a humor is.
Sket Dance, viszonylag hosszú és epizodikus vígjáték anime, kivéve azt a néhány részt félúton a sorozatban, amikor megismerjük a főszereplők háttérsztoriját. Akkor nem nevetsz, hanem kisírod a szemgolyóidat a helyükről (elsősorban a 2 fiú sztorija a megríkató, a lányé csak egy kicsit szomorú).
Bár a Steins Gate-ben tényleg vannak poénok (inkább az első felében), viccesnek nem nevezném. Mégiscsak egy lélektani thrillerről van szó. Persze ez ne tartson vissza attól, hogy megnézd a (szerintem) valaha készült legjobb animét, kérdező! :D
Amúgy a kérdésedre válaszolva: Bungou Stray Dogs
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!