Kezdőoldal » Szórakozás » Anime, manga » Miért jó az anime?

Miért jó az anime?

Figyelt kérdés
Ez már régóta foglalkoztat. Olyan mint egy elcseszett rajzfilm nem?

2018. nov. 10. 21:18
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%

A reakcióm erre egy nagy sóhaj volt.

Az anime egy nagyon tág fogalom. Ugyanolyan tág, mint a film. Igen, vannak elcseszett "művek" az anime médiumán belül, csakúgy, ahogy vannak elcseszett filmek vagy sorozatok is. Azon túl mindeféle műfajt, sztorit találsz. Romantikus, akció, kaland, fantasy, sci-fi, vígjáték, krimi, még sorolhatnám. Vannak jók, vannak rosszak.

"Miért jó". Azért, mert ahogy mondtam, vannak jók. Nagyon sok. Ha valaki azt mondja, szereti az animéket, nem szereti az *összeset*. Csak azokat szereti, amik megfelelnek a stílusának. Van, aki csak akciót néz, van aki csak romantikusat, van, aki mindenfélét.

2018. nov. 10. 21:44
 2/11 A kérdező kommentje:
És a rajz stílus?
2018. nov. 10. 21:50
 3/11 A kérdező kommentje:
Mert szerintem az elég fura
2018. nov. 10. 21:50
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
Abból is kismillió fajta van. Az animék nagyrészt 2D animációk, a rajzstílus maga pedig a készítőktől, illetve ha az anime egy manga adaptáció, akkor a mangaka stílusától függ. Van a "tipikus" anime stílus, ez egész gyakori, van a "régi" anime stílus, ami a 80-90-es évek animéit jellemzi, illetve van számos más fajta az egyedibb rajzolók tollából.
2018. nov. 10. 23:21
 5/11 anonim ***** válasza:
79%

Miért jó az ilyen kérdés? De még ki se fejted normálisan, hogy mit akarsz, nem is tudod, hogy mi fán terem az "anime". (Anime... Animék inkább. )

Én nem érzem azt, hogy te tényleg szeretnéd megérteni, hogy miért jó az "anime." Te csak szeretnéd kilökni elénk, hogy ez sz_r, szeretnél néhány bólogató kommentet azt' le van tudva, az anime sz_r, mert egy furcsa, gagyi rajzfilm. ( Na de melyik?! )

Vagyunk itt páran, akik nagyon szívesen beszélgetünk veled az animéKRŐL, és ajánlunk neked tényleg JÓ animét, - de mint említettem, nekem az jön le, hogy te nem vagy nyitott a feléjük.

2018. nov. 11. 00:30
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
Azért mert ez egy rendkívül tág műfaj- mind témáját, mind stílusát tekintve. Pici gyerekektől kezdve idősebb korosztályig mindenki találhat magának valót. Biztos találsz jót akár horrorra, krimire, történelmire, vágyjátékra, romantikusra vágynál- vagy a olyat amit a gyerekeddel, szüleiddel közösen nézhetsz akár hangulattól függően is. Vannak benne pocsékak, de több a tényleg jó. Mint a filmekben.
2018. nov. 11. 07:17
 7/11 anonim ***** válasza:
100%

Azért jó mert rengeteg féle van.

Különböző korosztályoknak készülnek.

Van belőlűk akció, romantikus, fantasy, komédia meg nagyon sok műfaj.

A grafikájuk is rengeteg féle.

Néha egy anime sokkal meghatóbb tud lenni mint egy sorozat/film.

2018. nov. 11. 13:17
 8/11 anonim ***** válasza:
79%
Ez olyan mintha megkérdeznéd hogy miért jó a film illetve miért jók a sorozatok azért mert jót tudsz rajtuk szórakozni, tanulsz belőlük és arról nem is beszélve hogy ha egy filmben fantasy műfajú akarnak csinalni ahoz sok a költség míg egy animeb sokkal kevesebb és így jobban tudod élvezni több természetfeletti dologgal benne
2018. nov. 11. 13:20
 9/11 anonim válasza:
Nyugi én is régen utáltam, de manapság néha nézem őket. Az segíthet, ha haverral nézed meg az első sorozatodat, aki elmagyarázza, hogy mizu. Sokat segített a depresszió ellen is, a Slice of life anime "stílus" a kedvencem. Amúgy, arra, hogy miért jó, arra nem tudok választ adni. Szórakoztat, hiszen szórakoztató ipari cikk, ez a dolga neki.
2018. nov. 12. 00:51
 10/11 anonim ***** válasza:
100%
Miért nem lehet kérdést (le)pontozni?
2018. nov. 12. 14:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!