Olyan animét szeretnék amiben a főszereplő nagy erővel rendelkezik, és ezt csak akkor mutatja ha vesztésre áll, vagy a szerettei veszélyben vannak stb.
A főszereplő legyen sík hülye, de viszont nagyon erős.:'D
Ne legyen régi az anime!
Legyen szép megrajzolása.
És legyen benne sok harc.:D
Hasonló anime:
Black clover
My Hero Academia (Bár itt a főszereplő nem volt sík hülye. :D )
Ao no exorcist: a főszereplő nem tanul, ráadásul nem is jár rendesen iskolába, ezért kissé "buta" (de legalább főzni, azt tud). Erejét titokban kell tartania, mert másokat elrettentene magától, ha kiderülne.
2018. nov. 11. 08:42
2/11 anonim válasza:
Fairy Tail
2018. nov. 11. 10:19
3/11 anonim válasza:
Nanbaka
2018. nov. 11. 12:55
4/11 anonim válasza:
Fate
2018. nov. 11. 13:45
5/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen mindenkinek!:D
2018. nov. 17. 13:05
6/11 anonim válasza:
Black Clover ? :D Itt egy Asta nevű srác a főszereplő , nagyon sokan lenézik, mivel neki nincs semmi magiája , egy olyan világban ahol mindent a mágia jelent , de mégsem úgyvan minden ahogy ő gondolta ... Egy elég lüke , és hangos srác , de a családjáért, és barátaiért mindenre képes , mikor számara fontos személyek vannak bajban, akkor tudja kihozni magából a legtöbbet, és erős lesz . (nagyvonalakaban ennyi, és egyébként még mindig fut, most tart az 58 résznél)
2018. nov. 18. 01:14
7/11 anonim válasza:
Oh és majd elfelejtettem,Yunoval akivel együtt nőtt fel, a templomnál ( mindketten árvák ) tett egy ígéretet, miszerint Varázsló királlyá válnak , de csak egy Varázsló király lehet . ( Yuno Astával ellentétben nagyon erős és nagyon nagy mennyiségű mágiája van ) Ehhez elöször Mágikus lovagnak kell lenned, aki védi a kiralyságot, és ebben a pozicíbóan tudsz rangokat lépni, a legnagyobb rang természetesen a Varázsló királyi cím , de vajon Astának vagy Yunonak sikerül a gyermekkori álma , egyáltalán átmennek a Mágikus lovag vizsgán ? ( Kicsit sablonos a történet, mégis valahogy megfogott, és nagyon megszerettem az összes karaktert , szép a grafika is )
2018. nov. 18. 01:24
8/11 anonim válasza:
Most olvasom hogy írtad a válaszban azt hogy Blac Clover XD
2018. nov. 18. 11:17
9/11 Üzenek ha kell :) válasza:
7 es válaszoló én is nézem az animét hetente, de ha én jól láttam akkor Astá-nak 5 levelű lóhere van a grimoárján és ha jól tudom akkor Yuno-nak csak 4 levelű
Ui: Ne vedd sértésnek hogyha olyat írtam ami számodra bántás! ( Amúgy ha nem nézed a Boruto-t (Naruto Shippuuden folytatása (gamerlovag) ) akkor ajánlom! igaz nem sík hülye, de megéri elkezdeni legalábbis én hetente nézem a black cloverrel együtt )
2019. aug. 13. 16:35
10/11 Üzenek ha kell :) válasza:
És egy olyan teória kering, hogy Licht és Tetia gyermeke Asta ( Aki tud valamit erről kérem írjon!! )
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!