Hogyan kreálhatnék mégnagyobb felhajtást sajátkészítésű anime szinkron premier bemutatójára?
Profi színészekkel, rendezővel, és hangmérnökkel dolgozom az Overlord 1.részének leszinkronizálásán.
Április 6.-ára, vagyis a Tavaszi Mondoconra tűztem ki a premiert.
A cél letesztelni az emberek reakcióját magyar szinkronnal.
Sajnos nem kaptam meg a Nemzetközi hangsávokat, így más megoldással próbálkozunk.
Pontosan ezért egyenlőre Fandubként lehet nyílvánosságra hozni.
A Mondoconon kivetítve lesz premier, már alapból úgy számolok, akik ott lesznek ők látni fogják, vagy egy része.
Ám nem mindenki megy el Mondoconra, szeretném a városban valahogyan erősen figyelemfelkeltőként meghírdetni.
Nem tudom mik a lehetőségeim.
Gondoltam plakátolásra, vagy hasonló, de inkább az interneten kellene terjeszteni.
Minden ötletet nagyon szívesen fogadok.
A magam részéről már ott elvesztettél, hogy az alapanyag a jobb részein is maximum közepes Overlord.
Eleve ezért is nem mozgat meg a szinkron, amellett, hogy általában igénytelen és a szerephez nem passzoló hangokat választanak, borítékolható, hogy a szinkronizálásra első és másodsorban is a hype alapján fognak sorozatot és filmet választani.
Az utolsó előttinek "nem lehetsz ilyen buta, hogy azt hiszed nem dolgozzuk át, profi munkát kívánunk végezni így nyílván a feliratot is szájra igazítva átdolgozzuk"
Az utolsónak, köszönöm a tippet, rá kérdezek... Mivel NonProfit így úgy hiszem van esélyem az efféle jogokat megkapni.
A helyedbe el se kezdtem volna a projektet. Alapból túl sok a negatív velemény a szinkronos animékkel kapcsolatban-remélem nem kell felsorolnom mik-így hiába a profi színészek meg minden, nem fogják sokan megnézni.
Mindenesetre kiváncsi vagyok, mi lesz belőle.
Ha hirdetni akarod a Face jó ötlet, de ajánlanám az Animeaddictst is. (Ha szerencséd van, akár 50000-en is láthatják a bejegyzésed, de a napi szinten belépő 10000 biztosan)
U.i: remélem a szinkronhangok hasonlítanak a szereplők eredeti hangjára, különben az egész bukta
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!