Kezdőoldal » Szórakozás » Anime, manga » Melyik a kedvenc szereplőtök...

Melyik a kedvenc szereplőtök a Naruto-ban?

Figyelt kérdés
A 12 éves húgom okos volt és bele ment egy fogadásba a fogadás annyiból áll hogy minimum 30 ember kedvenc Narutos szereplőjét meg kell tudnia 1 hét alatt különben egy 6 hónapos körtelével kell 30 mp-ig gargalizálnia nem tudom miért ment bele de meg tette és most már csak 4 napja maradt és eddig 14 ember kedvenc Narutos szereplőjét tudta meg kérlek írjátok meg a kedvenc Narutos szereplőitek nevét

2018. nov. 4. 23:29
1 2 3
 21/22 anonim válasza:

Először is. Én Narutot mindig bírtam. Mikor elkezdtem nézni, akkor Sasuke volt a kedvencem úgy a 1-30-ig. Aztán mikor bekövetkezett az a rész, hogy TenTen először szerepelt, akkor már egyből a kedvencem lett. Kakashi a 2.kedvencem mert helyes a sérójával és még sok minden jó benne. Akiket nem bírok azok a Hangrejtekiek, Homokrejtekiek, csak az Avarrejtekieket bírom, de még azokból is van néhány akiket utálok. Itt van néhány példa: Gaara, Temari, Konohamaru, Ino, Rock Lee, Kiba( Shikamarut ide nem fogom besorolni mert ő is helyes)

Akiket szeretek azok Sakura, Sasuke, Naruto, TenTen, Shikamaru, Neji, Kakashi, Iruka, Hinata, Hokage, és még sorolhatnám ( mondjuk azt a nőt nem szeretem akinek Konohamaru beledörtökőzött a mellébe)

2021. szept. 29. 22:05
 22/22 anonim ***** válasza:
Nem pont a kedvencem de nagyon szeretem hiruzent! Sokan utálják mert álítólag nem törődött narutóval de ez nem igaz megmentette és mindig mosolyt csal az arcomra amikor együtt nevetnek és halat esznek!
2023. aug. 19. 20:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!