Kezdőoldal » Szórakozás » Anime, manga » Kezdő animésnek keresek...

Kezdő animésnek keresek animét, segítség?

Figyelt kérdés

Egyik barátnőmnek szeretném bebizonyítani, hogy igenis vannak jó animék és biztosan talál ő is olyat ami tetszene neki! Mert sajnos jelenleg eléggé távolságtartó a dologgal kapcsolatban... Az a baj, hogy sajnos még én sem vagyok túlságosan régóta anime fan és amiket én nézek/néztem nem igazán felelnek meg a kritériumoknak :/

Amit keresek: egy olyan anime, amiben van akció (mint az akciófilmekben, gondolom ilyen lövöldözős dolgok, sajnos én ebben nem vagyok annyira otthon, de biztosan van itt valaki aki jobban tudja, hogy ez mit takar), de nem fantasy (lehető legkevesebb varázslatos elem) és egyben vicces is, szórakoztató. A lány akinek szeretném jelenleg 8. osztályos.

Előre is köszönöm a segítséget!

2018. nov. 4. 19:37
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
36%
Ezt az animét mindenképp ajánlom : Bungou stray dogs ebben van humor , de komoly is tud lenni , ha kell ... Szerintem a 2 évadban kicsit több harc , de nekem mindenféleképp az 1 évad tetszett jobban . Vannak az áldott emberek akiknek van valamilyen képességük ... A főhősünket kidobták az árvaházból és már majdnem éhen hal , de akkor lát egy vízben fuldokló embert akit kiment , és ezért meghívják kajára :D ( a vízben fuldokló ember Dazai volt aki az egyik legjobb anime karakter nagyon vicces pillanatai vannak. mert mindig öngyilkosságot akar végre hajtani ebből fakad nagyon sok vicces jelenet ) és mint kiderül Dazai és az egyik kollégája egy nyomozó irodában dolgoznak ahova csak szupererővel rendelkezőket vesznek fel , és majd a főszereplőnket is felveszik ide, mert mint kiderül neki is van képessége amiről nem is tudott ...
2018. nov. 10. 21:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!