Érdemes megnézni a Boku no hero academiát?
Figyelt kérdés
#anime #Bokunoheroacademi
2018. okt. 28. 22:49
1/6 anonim válasza:
Jó kérdéseid vannak. Attól függ, milyen az ízlésed. Én végignéztem, nem egy alapmű számomra, de elvoltam vele, érdekes, ahogy a különféle szereplők fejlődnek. Sokan odavannak érte, persze.
2/6 anonim válasza:
Annyira nem értem az ilyen kérdéseket.
Nekem tetszett, szóval én azt fogom mondani, hogy érdemes.
A következő válaszolónak lehet, hogy nem tetszett és azt fogja mondani, hogy nem érdemes.
Nézz bele és ha nem tetszik, akkor hagyjad.
3/6 anonim válasza:
Az utóbbi időben a jobbik fajta shounenek közül való, de különösebben nem egy emlékezetes darab.
4/6 anonim válasza:
Ha szereted a battle shounen műfajt, akkor abszolút. Ha nem, akkor ez sem fogja elhozni számodra a megváltást.
5/6 anonim válasza:
Nézd meg, döntsd el, hogy érdemes volt-e
6/6 anonim válasza:
Még szép hogy érdemes nekem a kedvencem bár izlés szerint de azért mindenkinek meg éri bele nézni! Szerintem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!