Na, igazából, ez egy másik felhasználó válasza, egy másik kérdésből, de mivel nincs kedvem nekem is leírni kimásoltam (bocsi)
SZÓVAL
Igazából a véget többféleképpen lehet értelmezni. Több oldalon is utána olvastam, veszekedéseket is akár. Mi döntjük el, hogy melyik az igaz.
1. Rachel csak képzelte, hogy Zack eljött érte és a késsel elvágta a rácsokat, majd kivetette magát az ablakon. ( - ez a legvalószínűtlenebb, ugyanis Rachel nem lenne öngyilkos plusz a menekülésük alkalmával sem tudta elvágni a rácsot a késsel)
2. Az ablakból kiugorva Zack megöli Rachelt a kérésére és az esküjük betartására, majd Zacket kivégzik. ( - ez egy nagyon szép befejezés lenne szerintem, de ez sem a legvalószínűbb, mivel Zack csak akkor ölné meg, ha Rachel újra mutatna valami boldogabb emberibb arcot és lehet, hogy a végén örült Zacknek, de még mindig nem volt olyan, amilyen arckifejezésre Zack vágyna a gyilkoláshoz)
3. Elszöknek ketten és lesz, ami lesz. Az ablaknál lévő vér pedig valszeg Zacké. Vélhetőleg akkor sérült meg mikor elszökött, azért mégsem lehetett olyan egyszeru. Azt meg már mi képzeljük el, hogy mi lett miután elszöktek, de valszeg a vége az lenne, hogy egy jó ideig együtt élnek, aztán idővel be teljesítik az esküjüket. ( - szerintem ez a legvalószínűbb, az érveimbe beleszámítanak azok, amiket az előző kettőhöz írtam, plusz a játékban -az animében nincs benne-, a végén azt mondja a "narrátor", hogy "Őket már soha többé nem látták".)
Na, de mindenki maga dönti el a befejezést :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!