Tudtok jó animéket?
Hát a "jó" egy elég relatív fogalom mert én pl utálom a szükségtelenül erőszakos dark pszicho gore cuccokat mint pl a tokyo ghoul az attack on titan vagy a most divatos goblin slayer nekem ezeket konkrétan kellemetlen nézni, kiváltképp az utóbbit.
Más meg pl az ecchi animéktől megy a falnak én meg imádom őket :D
De azért írok párat ami nálam toplistás
Overlord: A főhős beragad egy fantasy világban viszont olyan képességei, ereje és hadserege van hogy az eddigi 3 évad alapján teljesen megállíthatatlan démonnagyúrnak felel meg.
Zankyou no terror: egy terrorista duó a főszereplő, nekem nagyon tetszett.
Handa-kun
Prison school
Mitsudomoe
Konosuba: ez a négy volt nálam a leginkább sírvaröhögős anime, komolyságot ne várj tőlük, de mindegyiket érdemes megnézni
ha a cuki faktorra mész akkor pedik:
Gakuen babysitters: ha nem is szereted a gyerekeket, ebben az animében szeretni fogod, és jó poénok vannak benne.
Egyenlőre ennyit írok sok animét láttam de mivel nem igazán részletezted hogy mit keresel ezért akár leírhatnám a fél anime listámat is, csak az sokáig tartana
Dagashi Kashi
darling in the franxx
konosuba
taimadou gakuen 35 shiken shoutai
konosuba owarimonogatari
Qualidea Code
Hataraku Maou-sama!
Ixion Saga DT
No Game No Life
Boku dake ga Inai Machi
Isekai wa Smartphone to Tomoni
Log Horizon
Isekai Kara Kuru Sou Desu yo
Hyperdimension Neptunia
Druaga no Tou
death march to the parallel world rhapsody
Is It Wrong to Try to Pick Up Girls in a Dungeon
Grimgar of Fantasy and Ash
Rokka: Braves of the Six Flowers
Boku no Hero Academia
fairy tail
Kekkai sensen
Tiger & Bunny
Nisekoi
Non non bijori
Himouto! Umaru-chan
Yuru Yuri
Gintama
Gekkan Shoujo Nozaki-kun
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!