Kezdőoldal » Szórakozás » Anime, manga » Tudtok jó animéket?

Tudtok jó animéket?

Figyelt kérdés
Nagyon megköszönném, ha leírnátok pár kedvenc animét, és esetleg egy mondatban azt is összefoglalnátok, hogy miről szól :)

2018. okt. 20. 20:00
 1/5 anonim ***** válasza:
55%
Ez a kérdés átlagban 3-szor van kinn naponta. Nagy fáradság lenne visszakeresni az 500 másik közül egyet és megnézni a rá adott válaszokat?
2018. okt. 20. 20:19
 2/5 anonim ***** válasza:
81%

Hát a "jó" egy elég relatív fogalom mert én pl utálom a szükségtelenül erőszakos dark pszicho gore cuccokat mint pl a tokyo ghoul az attack on titan vagy a most divatos goblin slayer nekem ezeket konkrétan kellemetlen nézni, kiváltképp az utóbbit.

Más meg pl az ecchi animéktől megy a falnak én meg imádom őket :D

De azért írok párat ami nálam toplistás

Overlord: A főhős beragad egy fantasy világban viszont olyan képességei, ereje és hadserege van hogy az eddigi 3 évad alapján teljesen megállíthatatlan démonnagyúrnak felel meg.

Zankyou no terror: egy terrorista duó a főszereplő, nekem nagyon tetszett.

Handa-kun

Prison school

Mitsudomoe

Konosuba: ez a négy volt nálam a leginkább sírvaröhögős anime, komolyságot ne várj tőlük, de mindegyiket érdemes megnézni

ha a cuki faktorra mész akkor pedik:

Gakuen babysitters: ha nem is szereted a gyerekeket, ebben az animében szeretni fogod, és jó poénok vannak benne.

Egyenlőre ennyit írok sok animét láttam de mivel nem igazán részletezted hogy mit keresel ezért akár leírhatnám a fél anime listámat is, csak az sokáig tartana

2018. okt. 20. 20:48
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Le kellene szoknom arról hogy animés kérdésekre válaszolok, valahogy néhány fogyatékos mindig lepontoz...
2018. okt. 21. 06:24
 4/5 dani19980513 ***** válasza:
54%

Dagashi Kashi

darling in the franxx

konosuba

taimadou gakuen 35 shiken shoutai

konosuba owarimonogatari

Qualidea Code

Hataraku Maou-sama!

Ixion Saga DT

No Game No Life

Boku dake ga Inai Machi

Isekai wa Smartphone to Tomoni

Log Horizon

Isekai Kara Kuru Sou Desu yo

Hyperdimension Neptunia

Druaga no Tou

death march to the parallel world rhapsody

Is It Wrong to Try to Pick Up Girls in a Dungeon

Grimgar of Fantasy and Ash

Rokka: Braves of the Six Flowers

Boku no Hero Academia

fairy tail

Kekkai sensen

Tiger & Bunny

Nisekoi

Non non bijori

Himouto! Umaru-chan

Yuru Yuri

Gintama

Gekkan Shoujo Nozaki-kun

2018. okt. 22. 17:35
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek :)
2018. okt. 23. 19:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!