Tp-link tp kérdése:
Kérhetnék egy olyan weboldalat, ahol MINDENFÉLE anime poster, kép, háttérkép fent van az ÖSSZES animéről! Újak főleg?
Figyelt kérdés
Ha tudtok valami titkos, vagy tényleg olyan oldalat, amin minden ilyen fent van poszterektol kezdve akármilyen, képig (akár videó is) akkor légyszi írjátok meg nekem ...akár privátban is ... Nagyon szükségem lenne ilyen oldalra, egy bizonyos animéről szeretnék poszterképet, háttérképet, de akár más animés dolgoknak is örülnék...és kérlek ne a gugli első sorából copyzzatok nekem ide kerestem rengeteg olyan oldalat ahol a vadonatúj posterek nagy felbontású képek vannak szinte minden animéről, és nemtaláltam egy normálisat sem... köszönöm!#anime #háttérkép #anime poster #anime háttérképek #anime dolgok #nagy felbontású képek #nagy felbontású háttérképek #nagy felbontású anime háttérképek
2018. okt. 12. 12:21
1/4 anonim válasza:
Ilyenről nem tudok, de a [link] - en van választék.
2/4 Farkas Dávid 1996 válasza:
Affordable Anime TV Show Posters for sale at AllPosters.com ezt írd be angolul oldalt
válogathatsz az anime mesék között
3/4 A kérdező kommentje:
Nem találtam meg, amit szerettem volna, de köszi a válaszokat
2018. okt. 14. 11:29
4/4 anonim válasza:
esetleg írd le h mit keresel, hátha tud valaki segíteni, vaktában lövöldöznek itt a segíteni akaró válaszadók
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!