Tudnátok animét ajánlani ma estére?
Szívesen megnéznék valami jó kis vicces animét. Jó lenne valami könnyed hangvételű, de tényleg szórakoztató.
Már rengeteg animét láttam, de remélem vannak, amik még felfedezésre várnak :D
Előre is köszönöm! ^^
Én most a nyári szezonos Chio-chan no tsuugakuro - t nézem. Még nem jött ki az összes rész (2-3 van hátra), de szerintem szórakoztató. •v•
Ha rengeteget láttál, valószínűleg ezeket is ismered, de hátha:
Gekkan shoujo Nozaki-kun
Gin no saji
Sakamoto desu ga?
Nem vezetsz amúgy listát a látottakról? Az alapján könnyebben tudunk ajánlani. ><
Kuragehime (ez nem a humorra megy rá, de szerethető, könnyed animécske)
Uchuu senkan Tiramisu
Egyébként kifejezetten humorosakat keresel vagy beleférnek lightosabb, barátságról szóló slice of life-ok is?
Ó, köszönöm a gyors válaszokat!
#1-es válaszoló: Azt már láttam. És az tényleg nagyon jó volt :D Köszönöm!
#2-es válaszoló: A Chio-chan no tsuugakuro-t még nem láttam, bele is nézek, köszönöm. Vezetek listát animeaddicts-es, de 453 befejezett anime van a rajta... nem szeretném végigszemezgetni XD Vagy el tudom küldeni azt vhogy?
3#-as válaszoló: Még egyiket sem láttam, jónak tűnnek. Köszi ^^ Most inkább vicceset néznék, de nyugodtan írd meg a lightos animéket is, elteszem őket későbbre :D
Igen, de hát a Naruto - Death Note - Steins;Gate szenthármasságának minden animeajánló alatt ott kell feszítenie. :D Aki hosszabb listát kér, az kap még mellé Mirai Nikki-t és Boku no Pico-t.
Ettől függetlenül a Steins tényleg nagyon jó anime! Csak nem ezt keresi a kérdező jelenleg.
Van ilyen szentháromság? XD
Én még kibővíteném akkor, mint pl. a Kuroshitsujival, a Fairy Taillel, stb.
De tudjátok mit? Ajánlhattok bármilyen animét, szívesen fogadom. Csak írjátok mellé a besorolásukat témailag/műfajilag. Kíváncsi vagyok ^^
"LOL, a Steins;Gate még véletlenül sem sorolható a könnyed hangvételű kategóriába :D"
Igen, ha nem tűnt volna fel, oda is írtam, hogy megkomolyodik. Vígjátékból fordul át thrillerbe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!