Anime is gay, for losers? Ti mit gondoltok erről? Több lenn
Biztos hallottátok már a kérdésben szereplő kijelentéseket az animéről, de vajon mit gondoltok róla?
Én szerintem nem teljesen igaz, mert valóban vannak jó animék amik nem gyerekesek, és szólnak is valamiről. Viszont nagyon kevés van belőlük, kb. az animék 5 százaléka. A többi százalékban vannak azok az animék, amik miatt mondják a címben szereplő kifejezéseket. Tehát vékony cérnahangon vernyákoló kislányok (onííícsan, kávájííí), furcsa szerelem, prűd japán lányok (akik ütnek ha a fiú véletlenül meglátja őket "vmilyen" helyzetben), továbbá ordítozások, ripacskodás és a szokásos kliséhalmaz...
Még1x mondom, hogy nem minden anime rossz, de viszont a java az, és sajnos a matematika szerint 5-től fölfele kerekítünk... (95)
"Élőszereplős filmből sokkal több van ami jó, százalékot nem írnák, de több mint az animés..."
És? Van vagy 100.000 anime, és abból csak 5% a jó, az is több mint amennyit egy élet alatt végignézel. Ha jól tudsz keresni és ismered a saját ízlésedet, akkor tök mindegy.
Szerintem ez abszolút szubjektív.Mert nálam van vagy 20 anime amit imádok,és tényleg sokat „kaptam tőlük” és nagyon örülök hogy elkezdtem őket.De a többség amit elkezdek az nagyon nem jön be.(ha szépen fogalmazok)De én pl a dráma/horror és egy két shonen animét szeretek, másoknak meg pl pont nem az tetszik, pl: van ez a Tokyo Ghoul én öszintén nagyon utálom, és egyátalán nem fogott meg, ezzel
szemben sokan annak hatására kezdtek el animét nézni.Tehát nem lehet kijelenteni hogy „ez most jó” vagy „ez most rossz” nyilván van ami egyértelműen hulladék.
De a többségre ez igaz, van akinek több száz kedvence van, van akinek csak egy, kettő.
Én nem azért nézek animét mert neki meg neki tetszik v sem hanem mert engem érdekel.
Külön imádom amikor a hülyék keverik az Ecchi-t a Hentai-al. Meg h azért mert van Lolicon Hentai akkor minden amime amiben Loli karakter van az pedofil cucc.
Nem gyerekes anime kell.
Tessék
Elfen Lied
Cross ange tenshi to ryuu no rondo
Heavy Object
Fate/stay night az egész széria
Seikon no Qwaser
Ezek vastagon nem gyerekesek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!