Kezdőoldal » Szórakozás » Anime, manga » Mikor jön ki az isekai wa...

Mikor jön ki az isekai wa smartphone to tomo ni 2. Évadja?

Figyelt kérdés
Már láttam az 1.Évadot de ahogy láttam lesz második is. De nem tudom mikor mert nem írja sehol.

2018. aug. 29. 14:48
 1/10 anonim ***** válasza:
25%
Minek az neki? Tucat másik ugyanolyan értelmetlen sorozat van a világon, ebben a szezonban is megy egy (kettő, bár a másik onkább az Overlord továbbfajzása).
2018. aug. 29. 15:08
 2/10 anonim ***** válasza:
95%
Rosszul láttad, nincs bejelentve második évad, és elég kicsi rá az esély, hogy lesz valaha.
2018. aug. 29. 15:40
 3/10 A kérdező kommentje:
Köszi a kiegyenesítést. Akkor tudtok egy hozzá hasonló anime sorozatot?
2018. aug. 29. 18:22
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Jó is kell legyen és csak tematikusan kapcsolódjon, vagy pont olyan, mint az Isekai wa Smartphone?
2018. aug. 29. 19:02
 5/10 A kérdező kommentje:
Pont olyant szeretnék, ha lehet.
2018. aug. 30. 15:06
 6/10 anonim ***** válasza:
100%

Akkor az aktuális szezonból az egyik tökéletes lesz:

Hyakuren no Haou to Seiyaku no Valkyria

2018. aug. 30. 15:40
 7/10 A kérdező kommentje:
Köszi de ezt ismerem és azt hiszem most fogom a 9.részt megnézni.
2018. aug. 30. 20:46
 8/10 cSAKiVáncsiVagyok ***** válasza:
Engem nagyon meg fogott az anime kár hogy nem lesz 2 évad :( de most fejeztem be egy animét Isekai Maou,Saga dt-t is ajánlom jo pár van ha esetleg ezek tetszenek szolj és össze gyüjtöm a többit sokat láttam nem ugrik be nagyon mind
2018. dec. 23. 16:58
 9/10 A Vér Kötelez válasza:
Ha érdekel pár hasonló,akkor az olyan honlapokon mint pl. az animeaddicts meg a MyAnimelist,ezeken az animehez tartozó besorolások alapján mindíg van pár ajánlás az anime leírása alatt,elég csak beírnod hogy: Isekai wa Smartphone to Tomo ni animeaddicts és amit elsőnek kidob arra rámész ott bejelentkezel vagy regisztrálsz,mind1 és utána a lap aljára görgetsz és ott vannak az ajánlások.(ez minden animenél ott lesz,ha találsz hasonlót akkor csak menj rá és ahhoz is kidob hasonlókat,valszeg pár megfog egyezni az előző anime ajánlásaival de kifoghatsz pár újat is,és ezzel elég animet tudsz találni hasonló kategóriában pár hónapra)
2020. nov. 21. 20:09
 10/10 anonim válasza:
Ma indult a 2.évad hamarosan le is lesz forditdva remélhetöleg:)
2023. ápr. 3. 23:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!