Megéri belekezdeni az Avatar Korra legendájáját?
Figyelt kérdés
Az Aang legendáját már láttam és nagyon tetszet, de amikor belekztem a korra legendájában nagyon nem tetszet az elso része, megkérdeztem kérdeztem 1-2 ismerösömet hogy mi a véleményuk róla, és hogy megéri-e belekezdeni. Végül nem kaptam egyértelmű választ, de inkább azt mondták hogy ne. Szeretném mások véleményét is hallani!
A válaszokat elöre is köszönöm!
2018. aug. 27. 04:18
11/11 anonim válasza:
Bár nagyon szerettem az Aang legendáját, szerintem a Korra felnőttebb sztori. Érettebb gondolkodás kell hozzá, sok minden akkor válik világossá, ha mersz utánanézni, keresni, gondolkodni, nem magyaráz el mindent, mint az elődje. Viszont pont ezért keményebb témákkal foglalkozik, és összetettebb is, szóval szerintem mindenképp nézd meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!