Szeretnék megnézni egy hosszabb animét. Melyik legyen az?
Figyelt kérdés
100+ -osra gondoltam. De nem tudom, melyik érné meg a legjobban. Mindegyikről mondanak hideget-meleget. A személyes véleményekre lennék kíváncsi.2018. aug. 12. 21:50
11/13 anonim válasza:
Naruto+Naruto Shippuuden :) a kettő együtt 720 rész. Én annyira imádom, hogy inkább nem zengek róla ódákat, mert valószínűleg amennyit írni tudnék róla... hát... Na mindegy. :) A lényeg, hogy ajánlom. Nagyon.
13/13 anonim válasza:
Én a Bleach-csel igazából így vagyok: canon-t átugratni és fillert nézni. :D :D Mindenki Rukia megmentését mondja a legjobb történetszálnak, hát nálam onnantól süllyedt egyre lejjebb. Nekem max az eleje tetszik, mert abból még sokkal több jót kihozhattak volna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!