Ilyen témájú/történetű/típusú animéket tudnátok mondani?
Tehát egy szutykot. :D
Rengeteg van belőlük. Általában Isekai animek-ben fordul elő. A legkevésbé kínos talán az Overlord.
Ha eltekintesz a fölöslegesen op karaktertől akkor:
Mágia: Fate/ széria, Zetsuen no tempest
Isekai: Re:Zero, GATE, Accel world [nem igazán isekai és pláne nem varázslós de legalább jó]
Hát nekem ezek tetszettek:
Magi(van 2 fő évada plussz egy kiegészítő,Ova és film nincs úgyhogy azt ne is keresd) az 1.évad címe: Magi:The Labyrinth of Magic
2.évad: Magi:The Kingdom of Magic
Kiegészítő évad: Magi:Sindbad no Bouken
Chrno Crusade ez szinkronos 24 részes nincs se ova se film
Nurarihyon no Mago ez a történet nekem jobban tetszett de van egy másik is ez nem a második évad hanem egy másfajta történet alapján készült: Nurarihyon no Mago Sennen Makyou (nem rossz ez se de nekem ez nem tetszett)
Akame ga Kill nincs semmi belőle csak 1 évad
Sengoku Night Blood elvileg ősszel jön a 2.évad
Juuni Taisen nekem ez is tetszett nincs semmi ebből sem
Tales of Zestiria the X 2 évados
Enmusubi no Youko-chan 2 évados
Minden isekai anime, és a fél fantasy társaság... Komolyan, mire itt kaptál válaszokat használhattad volna a guglit és le is daráltál volna egy évadot.
Nem veled van bajom félre ne értsd, de ez a mai generáció hogy tudott odáig lesüllyedni, hogy még egy alapértelmezett keresőt sem tud használni?
Mégha csak annyit írsz be, hogy XY-hez hasonló anime már van találat.
Hogy lehet ennyire undorítóan lusta a te generációd?
Egy 15 éve animéző válaszát olvashattátok.
Ui.: kicsit legyetek már önállóbak!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!