Milyen animét válasszak?
Fullmetal Alchemist: Brotherhood
Noragami
Boku no Hero Academia
Attack on Titan
Hunter x Hunter (2011)
Ezek mind ideális kezdő animék, és shounen/akció kategóriába tartoznak.
Harc:
Blood+
Jormungand
Parasyte
Boku no hero academia
Attack on titan
Koutetsujou no kabaneri
Golden kamuy [vagy legalábbis akad benne harc..]
Psycho Pass [ebben is akad bár nem ez a fő profilja és eléggé sajátos maga a "harc"]
Fate/ széria bármelyik része
Kidou senshi gundam univerzumból bármi
Fullmetal alchemist Bortherhood
Full Metal Panic sorozatok [kivéve a fumoffu, az egy vígjáték "spinoff" bár tény, hogy jópofa]
Toaru majutsu no Index
Sousei no onmyoji
Ushio to tora
Darker than black
Btoom! [Okay ez egy rakat... :D De legalább pörög mint a vesztés és az alapötlet nekem iszonyatosan tetszik.]
Terraformars
Stb stb stb van egy csomó.
Shounen fight animék [kivétel a Boku no hero academia.. mert, hogy az objektíve jó. :D]:
Hunter x Hunter
Naruto
Bleach
Inuyasha
Yu yu hakusho
One piece
Fairy tail
Meg a többi, elég népes tábor ez is. Személy szerint nem ajánlanám őket még véletlenül sem de kinek mi.
Yandere:
Mirai Nikki [Gyakorlatilag ennél Yanderébb anime nincs.. kár, hogy egyszer s mint az egyik valaha készült legnagyobb celluloid hulladék amit Japán kiizzadt magából. Okay igazából az utolsó 7 résszel barmolják el az amúgy csak közepesen nézhetetlent.]
Happy sugar life [Most futó anime eléggé beteg tud lenni és hát ha nagyon erőlködök akkor nevezhetem yandere-nek a főszereplőt.]
Elfen Lied [Nézd el nekem de ezt az emberiség elleni vétket vagy tizen x éve láttam.. amennyire emlékszek a főszereplő kinda nevezhető yandere-nek.. vagy csak simán mocskosul alul szocializált.]
Amit kerülsz ha jót akarsz magadnak [az emberiség ellen elkövetett vétség súlyának sorrendjében]:
6.: Tengen toppa Gurren-Lagan [Igazából az első fele tök jó, van benne egy olyan csavar amit nagyon kevés shounen anime lép meg, az a rész zseniális de a második fele és a lezárás.. 15 év alatt az egyik legrosszabb amit láttam.]
5.: Naruto [700+ résznyi tömör igénytelenség.]
4.: Ousama Game [Egy klasszikus ölős-baszós animenek indult mint pl a Btoom!.. csak még annak is szr.]
/Az igazi fertő itt kezdődik./
3.: Elfen Lied [Egy emosoknak / 13 éveseknek kitalált öldöklős túldrámázott hülyeség az egész. Bár tény, hogy a gore faktor az amikor éppen nem nevetséges akkor egész jó + a nyitó jelenet az anime történeti legenda. :D Jhon Wick elmehet a francba. Az anime zenéje szintén instant klasszikus.]
2.: Mirai Nikki [Ennél logikátlanabb, agyatlanabb, fölöslegesebb animet még életemben nem láttam.. a karakterek borzalmasak, a történet hiányosságait meg fölösleges "csavarokkal" azaz random ass-pull hülyeségekkel pótolják. Az utolsó 7 rész valami olyasmi amit a Steins' Gate-ben érezhet Okabe így pár ova film és 2 sorozat után.. :D]
1.: Guilty Crown [Kezdeném a pozitívumokkal: a szezonja legszebb látványát kapta, a zenéje úgy tökéletes ahogy van. Még a sztori sem botrány.. a karakterek és azok fejlődése viszont akkora szemét amekkorát ember még nem látott.. a főszereplő gyakorlatilag 1 perc alatt ugrik Pál apostolból át Adolf Hitlerbe bármiféle átmenet nélkül.. majd vissza. És persze ass-pull ameddig a szem ellát.]
26F
Jó/nézhető yanderés animék:
Bakemonogatari
Mirai Nikki
Higurashi no Naku Koro ni
Shiki
Tonari no Kaibutsu-kun
Owari no Seraph
Code Geass
Durarara
Shimoneta
Prison School
Deadman Wonderland
Amiket inkább kerülj, a yandere karakter ellenére is:
Elfen Lied
School Days (borzalmas)
Diabolic Lovers (ez maga a "fertő" szó definíciója)
Attack on Titan rövid, most indult a 3. Évad
Parasyte 1 évad
One Piece mangában jelenleg 912 chapter érhető el, anime részben pedig 846 ha jól tudom :)
Ha annyi idős van hogy nemigaz akkor a One piecet ajánlanám, nekem a kedvencem
(Ezek mind Shounen animék)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!