Kezdőoldal » Szórakozás » Anime, manga » Miért mondja mindenki Kisamét...

Miért mondja mindenki Kisamét erősebbnek mint Kakuzu?

Figyelt kérdés
Szerintem Kakuzu simán kinyírná. 5 elem 5 szív és a fő eleme a föld ami amúgy is üti a vizet. Sokkal gyorsabb, okosabb és legalább 2X annyi harci tapasztalattal rendelkezik. A fizikai támadások nem hatnak rá. Taijutsuban és ninjutsuban is sokkal jobb. Kisamének meg annyi az előnye, hogy több a csakrája. PL ha Kisame egybe válik a samehadával és megcsinálja azt a bazi nagy vízgömböt, Kakuzu bele basz egy villám támadást és Kikit szétbassza az áram. Tehát hogy tudná legyőzni Kisame Kakuzut?

2018. júl. 29. 01:42
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
NA! szuper! Kíváncsi lennék rá. Köszi újra
2018. júl. 31. 19:52
 12/18 anonim ***** válasza:
Azért mondja "mindenki", mert erősebb.
2018. júl. 31. 19:56
 13/18 anonim ***** válasza:
100%

Legtöbben úgy állapítanak meg egy-egy párharcot, hogy kinek melyik karakter tetszik jobban, és azt mondják erősebbnek. Tehát nem a reális dolgokat nézik.

A két karakter brutálisan erős minden téren, egyedül genjutsuk-ban nem. Rengeteg okot fel lehetne sorolni mindkettő karakter mellett, de én Kakuzura szavaznék. Kisame is taijutsu-val lett legyőzve, Kakuzu jobb benne, de ez nem biztos pont.

A Minato vs Itachi harcra pedig Itachit mondanám a genjutsu és az esze miatt. Minato sem semmi, de Itachi több pontból jobb.

Legvégül pedig a Naruto párharcokban nem mindig a realitás győzött. Ahogy említették is, Kakuzu megölhette volna Kakashiékat, de ugye a sztori úgy értelmét veszti. Azt azért hozzáfűzném, hogy a harc még így is jó volt! :D

2018. aug. 1. 01:51
 14/18 A kérdező kommentje:
Nekem pont azért lett a kedvenc karakterem Kakuzu mert úgy gondoltam, hogy ő a 4. legerősebb akatsukis. (ha orochimarut nem nézzük mert az edo-tenseiel akár lehet ő is a legjobb). Tehát nem úgy döntöttem ahogy te mondtad. (tudom nem rám gondoltál hanem a kérdésemre adtál választ én csak leírtam) Engem az szokott idegesíteni ha van egy kibszott nagy Itachi fan és ismeri teljesen jól ismeri minden jutsuját meg minden csak az ellenfelét nem. demennyire.. és ott okoskodik nekem h fél kézzel legyőzné pl Madarát
2018. aug. 1. 19:56
 15/18 anonim ***** válasza:

Itachinak azért kellett meghalnia amúgy, mert különben ő lett volna a legerősebb Uchiha és nem Sasuke. De mondjuk ezzel meg az a baj, hogy hogyha Itachi nem hal meg, Sasuke ugyanúgy megkapja ezt a tápot, hogy Rinnegan, érted. Namost akárhogyis nézem, ha Itachi nem kap semmi egyéb buffot, csak mondjuk tovább edz, akkor a Rinnegan miatt soha nem érné el Sasuke szintjét. Kivéve, ha mondjuk Itachi is kifejleszti a sage módot. Azért az mondjuk már mocskosul OP lenne, de nem feltétlenül lenne erősebb Sasukenál.

Szóval Itachival kapcsolatban nehéz saccolni. Adunk neki egy sage módot meg egy Eternal Mangekyout és simán Naruto és Sasuke szintjén van, vagy pedig nem adunk neki semmit, marad úgy, ahogy meghalt, akkor meg egyedül a gyerekében reménykedhetünk és abban, hogy kiváló tanár, aztán kegyetlen OP ninjákat farag mindenkiből az akadémián. De ahogy meghalt, úgy nem volt erősebb Madaránál sehogy sem.

2018. aug. 1. 21:19
 16/18 anonim ***** válasza:
Mert Kisame jobb! Ő a legjobb!!!
2019. jan. 25. 14:01
 17/18 A kérdező kommentje:
Hát azé nem
2019. febr. 7. 17:03
 18/18 anonim ***** válasza:

Majdnem 4 év távlatából ugyan, de válaszolok. :D Kisame brutálisan agyonveri Kakuzut. A tökéletes countere. Kakuzut úgy képzeld el, mint egy tankot: óriási tűzerő és nagyon jó páncélzat, illetve amúgy elég gyors is, bár Kisaméhoz képest lassított felvétel. Namost Kisame ellen a tűzereje pont semmit nem ér, mert mindenből kiszopkodja a chakrát és csak erősebb lesz tőle, Kakuzu páncélja szintén nem ér semmit ugyanezen ok miatt: Samehada átrágja magát rajta. Sebességben pedig összehasonlíthatatlan a kettő, Kisame sokkal-sokkal gyorsabb. Kakuzut base Naruto telibe verte, míg Kisame V1 Beeből kiverte a kulát. Csak emlékeztetőül: BASE Bee gyorsabb, mint V2 Raikage és később a háborúban KCM1 Narutóval küzdenek együtt, bizonyítva, hogy speedben egy szinten vannak köbö. V1 Bee ennél sokkal gyorsabb, hiszen használja Gyuki chakráját ugye. Aztán ez a V1 Bee rárohant Kisaméra, aki simán reagált rá és agyonverte.

Kakuzu nem tud csinálni semmit Kisame ellen. Kisame lehányja egy óceánnal, egybeolvad Samehadaval és még brutálisabban agyonveri Kakuzut. De a szárazföldön is megteszi, mert nincs semmi, amivel Kakuzu igazán tudna neki ártani, sőt, csak erősebbé tenné.

Kisame tökéletes countere Kakuzunak, így nagyon csúnyán agyonveri. Meg igazából Kisame ezt rengeteg karakterrel meg tudja tenni, egy beast az a cápa, nem lehet vele ujjat húzni. Nem véletlenül ölte meg Gai, aki köbö az egyetlen az akkori élők közül, aki meg tudta ölni, ő is csak azért, mert ő meg Kisame tökéletes countere, hiszen nem használ chakrát. De mindenki, aki chakrát használ, az jól ráfázik Kisame ellen.

2022. márc. 14. 06:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!