Kezdőoldal » Szórakozás » Anime, manga » Ez melyik animéből van?

Ez melyik animéből van?

Figyelt kérdés

Link:

[link]

2018. júl. 23. 20:52
 1/6 anonim ***** válasza:
80%
Elcseszted a linket. Meg amúgy is töltsd fel valami normális helyre ahelyett a vírustanya helyett.
2018. júl. 23. 20:57
 2/6 A kérdező kommentje:
A link jó. Csak a " [link] után van egy vessző, azt írd át pontra. És én nem tapasztaltam, hogy vírusos lenne és eddig bármikor ezt az oldalt használtam, rajtad kívül senki se panaszkodott emiatt.
2018. júl. 24. 10:22
 3/6 October15 ***** válasza:
91%

Hát az a link amiben valamit át kell írni és nem kattintható minden további nélkül nevezhető rossznak. :D

A képfeltöltés meg úgy ahogy van egy hulladék.

Emlékeztet ez a kép egy animere, pontosabban egy movie-ra ami valahol a 60-as évek közelében játszódhatott és vmi klubház megvédése körül forgott a sztori. Nem hiszem, hogy ez az lenne + nem is tudom a címét.. [pedig már keresem egy ideje. :D ]

2018. júl. 24. 10:58
 4/6 hegi01 válasza:
100%
From Up On Poppy Hill
2018. júl. 24. 17:24
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

Ez egy Studio Ghibli film:

Coquelicot-zaka kara / From Up on Poppy Hill

2018. júl. 24. 17:25
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a segítséget!
2018. júl. 25. 09:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!