Kezdőoldal » Szórakozás » Anime, manga » Mondtok nekem jó shounen animét?

Mondtok nekem jó shounen animét?

Figyelt kérdés
ezeket láttam: fairy tail dbz dbs db naruto naruto shi.. bleach és stb ilyensmi híres,

2018. júl. 23. 19:36
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Tehát kifejezetten jót még egyet sem?

Fullmetal Alchemist/Fullmetal Alchemist: Brotherhood

Megoszlanak a vélemények, melyik a jobb, szerintem az eleje az elsőnek jobban ütemezett, a középső kétharmada a másodiknak, a vége pedig így vagy úgy, valamilyen mértékben mindkettőnek felemás.

Hunter x Hunter

Itt annál kevesebb érv van az első adaptáció mellett. Van pár dolog, amit máshogy csinál, de nem feltétlenül jobban, plusz a második sokkal tovább halad a történettel.

Yuu Yuu Hakusho

Gintama

Hajime no Ippo

Great Teacher Onizuka

Jojo no Kimyou na Bouken

Slam Dunk

Samurai Chanploo

Kyou kara Ore wa!!

Sakigake!! Cromartie Koukou

Claymore

2018. júl. 23. 21:19
 2/3 anonim ***** válasza:

+ 1 Hunter x Hunter

+ 1 JoJo

+ 1 Samurai Champloo

+ 1 FMA (Bár a korábbi változatot csak akkor nézd meg, ha bírod a cliffhenger-eket. Nekem alapból nincs bajom a függővéggel, de ennek a befejezésénél kb. a falba vertem a fejem, annyira zavaró volt.)

Egyébként:

Shokugeki no Souma

Soul Eater

Boku no Hero Academia

Ginga Nagareboshi Gin

D.Gray-man

Air Gear

Gin no Saji

2018. júl. 23. 23:01
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek :D
2018. júl. 24. 22:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!