Melyik Naruto Shippuuden részben volt?
Figyelt kérdés
Azt szeretném tudni, hogy Naruto mikor "jön össze" Hinatával. A 345. résznél tartok, Hinata vallomása már volt. Köszi a válaszokat előre is.2018. júl. 22. 15:14
1/8 anonim válasza:
a shippuuden utolsó és a Boruto első része között emlékeim szerint
2/8 A kérdező kommentje:
Olyan későn? Kár...
2018. júl. 22. 15:44
3/8 October15 válasza:
Soha. Én idióta f... végig néztem azt a szennyt csak azért, hogy lássam azt a shonen történeti pillanatot amikor végre egy studio / mangaka felmeri vállalni azt, hogy össze boronálja a főhőst valakivel..... ~720 résszel később rá kellett jönnöm, hogy ez sosem történt meg. :D
4/8 anonim válasza:
igazából de :D a 2 között eltelt időt feldolgozó külön filler filmben XD
5/8 anonim válasza:
az 500.részben házasodnak össze :P a shipuuden utolsó részében :p összejönni pedig a last moovieban
6/8 A kérdező kommentje:
Jaj, értem...mind1, akkor is végig nézem, de esetleg tudnátok mondani olyan részeket, amikben van NaruHina?
2018. júl. 22. 22:08
7/8 anonim válasza:
Halii! A the last mozifilmbe jönnek össze😊
8/8 anonim válasza:
#3: Akkor nézd meg az FMA Brotherhood-ot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!