2/4 Trevor. válasza:
Szerintem a Clannad After Story óta a legjobb drámája a Kyoani-nak. A legjobban Violet személyiségfejlődése fogott meg, ahogy kvázi érzéktelen eszközből érzelmekkel teli emberré fejlődött a történet során. Grafika és zenék is jók voltak. Szóval tetszett, téli szezon egyik legjobbja volt.
3/4 October15 válasza:
Nem igazán szeretem az epizodikus történeteket de szerencsére volt egy átfogó szál is.
A mellékszereplők nem voltak túlságosan kidolgozva de a főszereplő személyisége / karakterfejlődése jó volt.
A zene, látvány is bőven a szezon legjobbja volt.
4/4 anonim válasza:
Szerintem jó volt, de semmi különös. Egyre inkább untam, de az utolsó pár részről ez nem mondható el. Sok helyen lárom kommentekben, hogy "sírtam rajta", azonban szerintem nem volt ennyire megható (az AnoHana-n, a Clannad-en, és az egyéb szívszorongató animéken bőgtem, de ezen nem). Az alapsztori ötletes, csak szerintem elnyújtották, kevesebb rész esetében (kb. 8-10) élvezhetőbb lett volna. A grafikája egyértelműen lenyűgöző, az egyik legjobb (talàn a legjobb) amit valaha láttam animében. Összességében nem bántam meg, hogy megnéztem, örültem is neki, bárkinek szívesen ajánlanám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!