Kezdőoldal » Szórakozás » Anime, manga » Miért készült új változat a...

Miért készült új változat a Hunter x Hunterből? Melyiket nézzem?

Figyelt kérdés
Belekezdtem a régebbi változatba, kb.a kilencedik részig jutottam, aztán valaki mondta, hogy az új jobb és nézzem azt. A grafika javulásán és néhány jenenet(pl.:amikor Gon megtudja, higy az apja vadász) kihagyásán kívül nem sok változást láttam benne. Csak azért csináltak újat, hogy ne OVA-kban legyen a vége? A 2011-es változat tényleg jobb? Nem hagynak ki fontos jeleneteket a szereplők megismeréséhez ?

2018. júl. 18. 16:45
1 2
 11/14 October15 ***** válasza:

Hát azért egy Simon becsúszott a god tierbe. :D Aki a mid-be is csak jóindulattal férne be.

Nem attól lesz egy karakter jó, hogy nem átlagos így vagy úgy hanem attól, hogy életszerű, jól felépített motiváció alapján cselekszik, a jellemvonásai, a moralitása, szokásai le vannak vezetve, nem indokolatlanul csapongóak és nem fekete-fehérek.

A karakterfejlődés megalapozott és nem kerül indokolatlanul távolra az eredeti a karaktertől, lehetőség szerint az ésszerűség határain belül marad.

Ismerjük a karakter erősségeit, gyengéit és ezek összhangban vannak egymással és a történettel.

A karakter egy a sorozatban fellelhető többi közül, besimul közéjük ha kidolgozottságának szintjét tekintve nem is de jellegét nézve mindenképpen.

Egy shonenben egyszerűen sosem fog az megtörténni, hogy tényleg összetör a nyomás alatt a főhős. Persze mint minden shonenben gondolom ebben is meghal / megsérül valaki és emiatt majd jól hibáztatja magát a főszereplő... max 5 részig. :D Aztán folytatódik a történet.

Ehhez képest mondjuk miről szól a Steins' Gate zero?

2018. júl. 19. 11:36
 12/14 anonim ***** válasza:

October15

Azért kíváncsi lennék hogy látod ha minden részt végignéztél belőle. Nem korszakalkotó meg minden, de jó kis sorozat. A végére folyamatosan, és teljesen megváltozik a hangulat.

2018. aug. 4. 21:34
 13/14 anonim ***** válasza:

Mert hogy számít hogyan változik meg a véleménye? Olyan szar sorozatokat ajánl be néha jónak más kérdéseknél, hogy lefordulok a székről.

2018. aug. 4. 21:41
 14/14 anonim ***** válasza:

13

Igen? Na ezt nem tudtam.

2018. aug. 5. 09:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!