Van olyan anime amiben van ilyen szereplő? Többi lent!?
Olyan animét keresek,amibe hasonló szereplő van,mint Kanato a diabolik lovers-ből,vagy valami szadista,kissé már ilyesztő ember
Aki nem isneri az animét annak elmondom,hogy Kanato csöndesebb,de szadista hangulatú(nem tudom jól elmagyarázni XD)ember.
Lehetőleg shoujo,vagy valami szerelmesebb anime legyen,de ha nincs olyan akkor mást is lehet írni.
Előre köszönök minden választ!
♡^♡
Ha rákeresel arra, hogy "yangire", akkor szerintem több hasonló karaktert. A yangire (pl.:Kanato- Diabolik Lovers) és a yandere (pl.: Yuno- Mirai Nikki) mind karakter tipúsok. A külöbség köztük, hogy a yangirék általában bárkit kínozni/megölni szeretnének, míg a yanderék mindenkit, kivéve szerelmüket, akit bármi áron (pl.: gyilkosság) megvédenek.
Ha az ilyen karakterek után keresel, valószínűleg találsz majd neked tetszőt. Remélem tudtam segíteni!^^
Szadista/ijesztő:
Izaya (Durarara!!)
Accelerator (To Aru Majutsu no Index) (személyes kedvenc :D)
Sebastian (Black Butler)
Alucard (Hellsing)
Envy (FMA)
Hisoka (Hunter x Hunter)
Revy (Black Lagoon)
Kurumi (Date a Live)
Rena (Higurashi)
Shiro (Deadman Wonderland)
Nui (Kill la Kill)
Lucy (Elfen Lied)
Kousuke (Btooom!)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!