Kezdőoldal » Szórakozás » Anime, manga » Melyik anime-ket éri meg...

Melyik anime-ket éri meg megnézni ezek közül?

Figyelt kérdés

Attack on Titan

Death Note

Sword Art online

Tokyo Ghoul

Steins Gate

Hunter x Hunter

Code Geass

Elfen Lied

Toaradora

Clannad

Your Lie in April

Death Parade

My Hero Academy

Kezdő vagyok, eddig még csak néhány animet láttam, nem igazán tudom melyiket éri meg végig nézni a felsoroltak közül. Ezek elvileg mind elég népszerüek. És ha ti tudtok valami nagyon jót, akkor nyugodtan írjátok le azt is.

2018. júl. 9. 21:58
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:

Steins Gate egész jó

HxH egy olyan shonen, amiben nem azért nyer a főszereplő, mert ő az istenkirálycsászárakimindenkitegyütéssellegyőz, hanem mert használja a fejét. olykor pedig csak a szerencsén múlik a túlélése...

Elfen Lied annyira nem rossz, bár szerintem a befejezés eléggé ramaty.

My hero academy: egész jó

ami nincs a listádon, és nemigen említették a többiek:

One Piece: A soha véget nem érő anime. elsőre fura a rajzolás, de ha sikerül túltenned rajta magad, akkor egy olyan shonent kapsz, ami tud humoros és kellően drámai is lenni. + a többi "véget nem érő" animéhez viszonyítva szinte nincs is filler

Gintama: Az animék, és a japán kultúra paródiája. Rengeteget lehet rajta nevetni, a harcjelenetek pedig nagyon látványosak. Nekem ez az örök kedvencem.

Berserk: csak, és csak a régi kiadást nézd. csak az ér valamit. a pedig folytatást akarsz, akkor ajánlom olvasd a mangáját.

Jojo's Bizarre Adventure

Mahou Shojo Madoka Magica

Magi

Trigun

One Punch Man

2018. júl. 11. 22:18
 12/19 anonim válasza:
0%
Én a tokyo ghoul-t javaslom (szerintem) nagyon jó anime :)
2018. júl. 12. 01:10
 13/19 anonim ***** válasza:
A listáról kezdésnek szerintem a death note a kötelező darab de a steins gate is nagyon jó anime azzal is tehetsz egy próbát. A listán nincs rajta, de ajánlom a fullmetal alchemist brotherhood nevezetű animét, szerintem az is nagyon jó kezdésnek.(kicsit hosszú, de megéri)
2018. júl. 12. 04:45
 14/19 anonim ***** válasza:

Van egy probléma ezzel az egésszel. A kérdező nem írta le, hogy fiú vagy lány és hány éves! Látom korábban nulla pontot kaptam, pedig csak arra próbáltam rávilágítani, hogy semmit nem tudunk a kérdezőről. Hogy ajánlhatnánk neki bármit is? Mert szerintem azt bárki beláthatja, hogy mondjuk egy 10 éves kislánynak nem épp a Berserk!!! (18+-os történet) vagy a véres Attack on titan a legjobb választás kezdő animének... De, ha mondjuk egy 22 éves srácról van szó, az már teljesen más tészta. Felsorolt a kérdező legalább 3-4 különböző műfajba tartozó, teljesen különböző témájú történeteket, ez alapján semmi nem derült ki róla. Még az sem, hogy egyáltalán milyen műfajban keresgél.

Ennyi erővel hiheti mindegyikről azt, hogy romantikus történet és 10 éves.

2018. júl. 12. 11:33
 15/19 anonim ***** válasza:

foly.

Ezért próbáltam neki, olyat ajánlani ami, nemtől és életkortól függetlenül nézhető, legfeljebb nem teszik, majd neki.

Valamint kezdő animésnek, nem biztos, hogy tetszeni fog egy olyan történet, aminek nincs kerek lezárása, van akit ez bosszant.

2018. júl. 12. 11:38
 16/19 Kíváncsi elefánt01 válasza:
Toradora!
2018. júl. 13. 22:26
 17/19 anonim ***** válasza:
15%
En nem vagyok animes de egy animet nagyon birtam regebben.. Ilyen bukott angyalok es demonokrol szol meg ilyen perverz fiurol asszem. Xd tudom gaz de nem jut eszembe a neve
2018. júl. 14. 03:39
 18/19 Trevor. ***** válasza:
#17 Highschool DxD?
2018. júl. 14. 08:36
 19/19 anonim ***** válasza:
#17 aha
2018. júl. 16. 08:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!