Tudtok ehhez hasonló animeket ajánlani?
Isekai wa Smartphone to Tomo ni, Death March kara Hajimaru Isekai Kyousoukyoku,Sword art online ,Overlord,
No Game No Life,zero no tsukaiba,Re:Zero -Starting Life in Another World, van még egy pár amit láttam, de ezekhez hasonló animét szeretnék. Az az normál emberi világból kerüljön át egy "fantasy" világba ahol lehetőleg ő lesz a legerősebb vagy legalább vannak erős képességei. fűfajilag +ban romantik,ecchi lehetőleg legyen benne. Tudom már többen is írtak ki ilyen, vagy hasónló kérdést de nem igazán találok már olyat ami tetszik azok közül amiket írtak. És hátha jöttek ki azóta ujjak amiket tudtok ajánlani.
Mondaiji tachi ga isekai kara - ez szerintem teljesen megfelel az elvárásaidnak (főszereplő egy másik világba kerül, legerősebb lesz, stb)
Accel World - egy játékban a főszereplő fiú lesz a legerősebb
C - szerintem nem teljesen az amire gondoltál, de hasonló a koncepciója
Kono Subarashii Sekai ni Shukufuku wo! - én ezt pár rész után abbahagytam, mert túl sok ecchi rész volt benne, de ez ízlés kérdése
Még pár, amit nem láttam (de fent van a listámon) és állítólag hasonlít:
Death March Kara Hajimeru
Log Horizon
Hai to Gensou no Grimgar
Death Marching the Parallel World Rhapsody
Ezek pedig kevésbé olyanok, mint az általad felsoroltak, de valamennyire megfelelnek az elvárásaidnak:
A macskák királysága - nem igazán harcolós, de nagyon aranyos, jó kis film
Angel Beats - a főszereplő fiú nem lesz a legerősebb, de nagyrészt neki köszönhető "másik világ"-ban történő dolgok változása
Nekem nem a kevenc műfajom ez a "másik világ + harcolás" ezért sajnos többet nem tudok ajánlani :c. Remélem elnyerik majd a tetszésed!^^
Kyou kara Maou!
Itt átkerül egy másik világba, ahol király lesz, bár yaoi szál van benne, de semmi extrémebb nincs egy kis célzásnál. Se csók, se semmi, inkább humor. Amúgy elég vicces szitukba keveredik a srác, de maga a lényegi mondanivaló azért komoly témákat boncolgat.
Legalábbis szerintem :)
Fantasy, másik világ és ő a legerősebb, már amikor éppen olyanja van :) NA meg szerintem a humoros dolgok is jók benne.
Szerintem nézz bele, de ne add fel az első rész után. :D
Fentiekhez hasonló futott a mostani nyári szezonban is:
Isekai Maou to Shoukan Shoujo no Dorei Majutsu
és én ajánlom még a Hyakuren no Haou to Seiyaku no Valkyria -t is, bár abban a főhősnek nincs szupereje, "csak" egy mobilja (Ie. X évvel) és esze, amit használ is :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!