Tudtok mondani olyan animéket, amiknek rossz végük van?
Az sem baj ha nagyon rossz. Leginkább lélektani érdekelne, kis akcióval, mai világban játszódjon.
Történelmi nem érdekel, sci-fi csak értelmes kereteken belül. És legyen egy jó sztori az egész.
Mint a nevemből is látszik, a Death Note-ot már láttam, nagy kedvenc, de azt ne írjátok. :D
Várom az ötleteket!^^
22/L
Mello a kedvenc karakterem az animéből L után :'D Sokan utálják de szerintem király volt :D
Fullmetal Alchemist (2003-as verzió) - Miután végignéztem, órákig csak néztem magam elé, és az járt a fejemben, hogy "Miért?!".
Code Geass - Már az elkezdésekor tudtam, mi lesz a vége (mert sikeresen belefutottam egy spoilerbe), de így is megrázott. Azon kevesek közé tartozik, amiknek sírtam a végén.
Wolf's Rain - Ugyanaz, mint a Code Geass-nél.
Phantom: Requiem for the Phantom - Nem erre számítottam. Nagyon nem tetszett a vége.
Mindhárom nagyon jó, viszont egyik sem a mi világban játszódik.
Nekem is a kedvencem és még hasonlítok is rá.😂
Köszi, ezekbe mindenképp belenézek, de nyugodtan mondhattok még, minnél többől tudjak választani.
Amúgy meg ment a zöld kéz.
Death Parade
Ef - a Tale of Memories, Ef - a Tale of Melodies (főleg a Melodies, de a Memories az előzménye) - nincs benne akció, de lélektani
Fate/Zero
Hotaru no Haka (A szentjánosbogarak sírja) - ez történelmi és nincs benne akció, de szerintem nagyon megéri megnézni
Hotarubi no Mori e - nincs benne akció, inkább melankolikus
Mahou Shoujo Madoka Magica
Psycho-Pass - jövőben játszódik
Shinseiki Evangelion (Neon Genesis Evangelion) - mecha
Shinsekai Yori - jövőben játszódik
Shuumatsu Nani Shitemasu ka? Isogashii desu ka? Sukutte Moratte Ii desu ka? - poszt-apokaliptikus
Zankyou no Terror
Szomorú befejezés (bocsi, valószínűleg olyat is felsorolok majd, amit többen írtak már):
Your Lie in April - romantikus, a végén sírtam (a szomorúságtól, nem örömömben)😢
Little Busters - inkább a 2. évad szomorú
Angel Beats - a lélektaninak is megfelel valmennyire
AnoHana - lélektani is egy kicsit, romantikus, ezen is sírtam
Assassination Classroom - a látszat ellenére nagyon szomcsi a vége, és egy nagyon kicsi társadalomkritika is fellelhető benne
Code Geass - lesz új évada, ezért nem mondható, hogy a "vége szomorú, de a legutóbbi évadának utolsó pár része tényleg szívszorongató
Ginban Kaleidoscope - egy jégkoris lányról és egy belé költözött szellem fiúról szól, a vége szomorú
Guilty Crown - mecha, kissé romantikus és szupererős, de szomcsi
Hotarubi no Mori E - nagyfilm, szomorú
Kokoro ga Sakebitagatterunda - lélektani is, romantikus is, szomorú is
Plastic memories - romantikus, szomorú
Sok olyan van közöttük, ami egyszerű vígjátéknak tűnik elsőre, de a vége nagyon-nagyon-nagyon szomorú lesz. Több nézése alatt legalább 30 zsepire volt szükségem, míg olyan is volt, amelynél csak nagyon-nagyon-nagyon szomorú lettem. Egyik megnézését sem bántam meg, szóval nyugodt szívvel ajánlom az összeset, remélem tetszeni fognak!^^
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!