Van olyan Persona film/anime, amiben látható Nyarlathotep?
Szerintem Nyarlathotep csak a játékokban van jelen, ott is inkább az SMT szériában, mint a Personában.
Hasonlóképpen Cthulhu, Hastur, Nodens, stb.
Hacsak nem a Devil Childrenben, vagy esetleg az élő szereplős TV sorozatban (ezt a kettőt nem láttam).
Na, igen... A Kúszó Káosz Nyaruko-chan féle ábrázolása aligha elégíti ki bármely jóérzésű Lovecraft rajongó kozmikus horrorra és obskúrus manifesztációkra kiéhezett igényeit!
Kivéve talán egy-két vénszűz otaku perverz fantáziáját...
A Megami Tensei univerzum ilyen téren azért cseppet jobban teljesít. Pláne, ha a játékokról van szó!
#5 :'D
Pedig én már tényleg azon gondolkodtam, hogy Nyarukóra fanyalodom, Nyarlathotep olyan szinten hiánycikk a médiában.
Azért nem olyan elkeserítő a helyzet!
Az alábbi linken megtalálod Nyarli popkultúrában/médiában felbukkanó szerepeinek listáját:
Az persze már más kérdés, hogy az efféle ábrázolásmódok mennyire felenek meg a te személyes igényeidnek...
De hidd el nekem, Yog-Sothoth esetében rosszabb a helyzet! Bár gondolom, ez nem vigasztal...
Ajánlom, keress rá Facebookon a Cthulhu Hívása Szerepjáték Csoportra! Nemrég volt egy kis szösszenet a Masks of Nyarlathotep modul legújabb kiadásáról.
Mellesleg idén kijött egy azonos című kiegészítő az Eldritch Horror játékhoz is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!