Tudtok mondani ehez hasonló, vagy ilyen anime-ket?
Olyasmi anime kellene ha van lyen hogy: vagy egy srác képességekkel rendelkezik(szuperképesség, mecha képesség, természet feletti stb..) és az elején senki se ismeri el, viszont ahogy halad a tőrténet mindenki elismeri, és nagyon erős lesz és szerelmes lesz,vagy belé lesznek szerelmesek, szóval ilyen szerelmes,fantasy,"súnen",komédia animét keresek. Pl ilyet mint: Saijaku Muhai no Bahamut vagy hasonlót. De lehet benni ecchi is akár :D Ja meg ne legyen olyan régies anime rajzolása szóval ilyen 2010 utáni animéket keresek.
(Tudom kicsit nagyon röhejesnek, hangzik ha felolvasod de biztos van ilyen anime)
Tudom hogy írják azt hogy shounen csak így jobban jött ki nekem billentyűzeten. Én pont olyat keresek ami nem annyira népszerű mint Saijaku Muhai no Bahamut.
A narutot végig láttam még most is nézem pl a borutot és black cloverst, meg a boku no herot. A fair taly és az Attack on Titan nem jött be, hunter x hunter is láttam a bleach már annyira nem érdekel és a one piect pedig utálom. Én kifejezetten olyasmiket kersek mint a Saijaku Muhai no Bahamut, már maga történet is tetszik. Szóval ilyesmiket keresek ami összeköt egy light ecchis,szerelmi szálas, és kicsit shounen műfaj is.
Nekem ilyen a tökéletes anime, amiben van harc,light ecchi, vagy esetleg teljes, és valami szerelmi kötelék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!