Mikor jönnek ki az új Boruto részek?
Eddig úgy volt ki jött Csütörtökön és estére már megvan a magyar felirat legkésőbb Pénteken már kész, is. De most nincsen új rész. :( Ez miért van? És mikor lesz új?
Ha már itt tartunk milyen új anime-ket néztek most? :D
Szia!
Te is a 62. részt várod, ugye? Sajnos én sem tudom, hogy mi a helyzet a magyar felirattal, mert ugye angol felirattal már megjelent. Szerintem ma (pénteken) este ki fog már jönni. Ha nem, akkor sem kell izgulni. Valaki csak le fogja fordítani, max. egy kis késéssel. Habár átérzem a helyzeted... Most kezd izgalmas lenni. Mindegy, a lényeg, hogy türelem! :)
Ja és válaszolva a másik kérdésedre:
Nem sok animét nézek jelenleg. Nem is olyan rég csöppentem bele az animék világába, 2-3 éve kb. Eddig a Death Note-ot, az Umaru-chant, a Narutót és a Shippuudent (Ugye így kell leírni? xD) néztem meg. Elkezdtem a Gangsta nevű animét régebben, de olyan 10. rész körül abbahagytam, mert nem értettem a sztorit. Illetve még a Watamote is egy jó anime, de azt is abbahagytam olyan 4. rész körül, szeretném majd újra elkezdeni.
Esetleg te/ti ismertek olyan animéket, amik vallások ellen beszélnek vagy esetleg az anarchiáról szólnak? Utánanéztem, de sajnos egyet sem igazán találok. Előre is köszi a választ! :)
Jajj, bocsi. Szerintem egy számmal elnéztem. Szerintem mindketten ugyanazt a részt várjuk. Én azt a részt találtam, ahol a végén Naruto fel akarja áldozni magát, hogy megvédje Konohát... A ezutáni részt várod, ugye? Nos, ha egy részről lemaradtam, akkor pls ne spoilerezz! :X
Anarchiás animét szerintem nem fogunk találni. Elég kényes téma és Japánban tudtommal nem igazán elterjedt a punk, skinhead vagy az anarchia mozgalom. :C
Figyi,itt az emailem: ural.kristof@gmail.com
Ha gondolod/vagy esetleg a többi válaszoló is - akkor beszélhetünk animékről, ne itt menjünk át off-topicba. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!