Dragon Ballban mi a harc rendszere?
Sajnos nem vagyok jó angolból, és arra vagyok kiváncsi, hogy ez az oldal mit ír: [link]
Leginkább persze az egész szöveg érdekel, de nem várok el ekkora munkát egy idegentől.
A legfontosabbak amikben segíthetnétek, a szövegből kihámozva, vagy saját kútfőből:
-egy ki-támadás ereje mitől függ (sebzése)
-hogy lehet hogy a ki sugarakat ki tudják védeni, anélkül, hogy kikerülnék? Ha simán a testüket éri, akkor sebződnek, de ha kézzel, karral kivédik, akkor csak minimálisan. Ilyenkor valami láthatatlan ki-pajzsot húznak a karjuk köré (tudtommal csak az androidoknak van pajzsuk)?, vagy a bőrük keményebb a karjukon?
-az isteni ki tulajdonképpen micsoda?
-mi az a ki-irányítás?
"ha a válaszotok valami olyasmi, hogy ebben nincsen semmi logika, akkor inkábbb ne írjatok semmit"
De hát egyszerűen ez az igazság.
"Több külföldi oldal is levezeti ezt"
Tudom, elég sokat olvastam ezekből. Egytől egyig rajongói teóriák és fejkánonok.
1. Órákig harcolnak
2. Gokut jól szétverik
3. Végül mégis nyer
4. Amikor legközelebb találkozik az ellenféllel barátkozni kezd vele és onnantól szövetséges
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!