Komoly, elgondolkodtató animék?
Fontos megemlíteni hogy 18 éves fiú vagyok, több mint 100 animét láttam anno, és belefáradtam a rengeteg klisébe, fan service-be és a sok ismétlődő, súlytalan, idétlen történetbe, ezért felhagytam vele.
Több mint egy éve nem néztem animéket, és most gondoltam kicsit nosztalgiáznék. Nagyon nehéz összevadászni az értékesebb darabokat, ezért hogy ne kelljen magam átverekedni 3 napnyi trailer-en és AA-os olvasgatáson, a segítségeteket kérem.
Komoly, sötét, elgondolkodtató, drámai animék érdekelnének, amik tényleg adnak valamit. Olyat ami nem fél kiírni a karaktereket, és a barátság ereje nem győz le mindent. Fan service végső soron lehet, ha nincs túltolva.
Az egyetlen ami hirtelen eszembe jut, és tudom hogy tetszett, az a "Boku dake ga inai machi". Várom az ajánlásokat.
A Boku dake ga Inau Machi sem egy nagy durranás, szóval annyira nem sikerült tisztába tenni a dolgokat.
Tessék:
Szánd rá azt a fél órát, kapkodd össze azt a pár animét, amit láttál, pontozd be őket, aztán neki lehet állni a kérdésnek.
Wolf's Rain
Sreins;Gate
FMA Brotherhood
Neon Genesis Evangelion
Death Note
Death Parade
Kiseijuu: Sei no Kakuritsu
Psycho-Pass
Made in Abyss
Mahou Shoujo MadokaMagica
Mawaru Penguindrum
Rainbow: Nisha Rokubou no Shichinin
Violet Evergarden
Phantom: Requiem for the Phantom
Serial Experiments Lain
Ergo Proxy
Kokkoku
Planetes
Metropolis
és ha még nem volt meg:
Ghost in the Shell
Cowboy Bepop
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!