Kezdőoldal » Szórakozás » Anime, manga » Komoly, elgondolkodtató animék?

Komoly, elgondolkodtató animék?

Figyelt kérdés

Fontos megemlíteni hogy 18 éves fiú vagyok, több mint 100 animét láttam anno, és belefáradtam a rengeteg klisébe, fan service-be és a sok ismétlődő, súlytalan, idétlen történetbe, ezért felhagytam vele.

Több mint egy éve nem néztem animéket, és most gondoltam kicsit nosztalgiáznék. Nagyon nehéz összevadászni az értékesebb darabokat, ezért hogy ne kelljen magam átverekedni 3 napnyi trailer-en és AA-os olvasgatáson, a segítségeteket kérem.

Komoly, sötét, elgondolkodtató, drámai animék érdekelnének, amik tényleg adnak valamit. Olyat ami nem fél kiírni a karaktereket, és a barátság ereje nem győz le mindent. Fan service végső soron lehet, ha nincs túltolva.

Az egyetlen ami hirtelen eszembe jut, és tudom hogy tetszett, az a "Boku dake ga inai machi". Várom az ajánlásokat.

2018. jún. 14. 18:01
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

A Boku dake ga Inau Machi sem egy nagy durranás, szóval annyira nem sikerült tisztába tenni a dolgokat.

Tessék:

[link]

Szánd rá azt a fél órát, kapkodd össze azt a pár animét, amit láttál, pontozd be őket, aztán neki lehet állni a kérdésnek.

2018. jún. 14. 18:24
 2/6 anonim ***** válasza:
80%

Wolf's Rain

Sreins;Gate

FMA Brotherhood

Neon Genesis Evangelion

Death Note

Death Parade

Kiseijuu: Sei no Kakuritsu

Psycho-Pass

Made in Abyss

Mahou Shoujo MadokaMagica

Mawaru Penguindrum

Rainbow: Nisha Rokubou no Shichinin

Violet Evergarden

Phantom: Requiem for the Phantom

2018. jún. 14. 19:14
 3/6 anonim ***** válasza:

Nana

Paradise Kiss

Death Note

2018. jún. 14. 19:15
 4/6 A kérdező kommentje:
Kösz mindenkinek a válaszokat, mindre rá fogok nézni, párat már láttam is. Elsőnek is köszi, beregiztem, pontoztam, még fogok is hátha találok valami érdekeset. :) Jövetnek még ajánlások, ha valaki tud. Most lesz időm.
2018. jún. 14. 19:19
 5/6 anonim ***** válasza:

Perfect Blue

Paprika

2018. jún. 15. 14:45
 6/6 anonim ***** válasza:
83%

Serial Experiments Lain

Ergo Proxy

Kokkoku

Planetes

Metropolis

és ha még nem volt meg:

Ghost in the Shell

Cowboy Bepop

2018. jún. 16. 21:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!