Elakarom kezdeni az Inuyasha animet?
Átlag shounen, közepes mennyiségű fillerrel. A filleresebb részek (kb. a középső kétötödének a fele), illetve a sorozat második fele (amikor a főgonoszt üldözik, de valahogy pont mindig kicsúszik a markukból) úgy általában is már eléggé elfárad.
Szerintem simán kihagyható, de ha egy Narutót vagy Bleachet kibírtál, akkor egynek jó ez is.
Nem akarod elkezdeni.
szerintem fos és mocsok hosszú
köszönöm nektek sokat segitrttetek❤
egyenlőre felreteszem szerintem es majd esetleg valamikor megnezem
Nekem tetszett.Gyerekkorom egyik kedvence volt.
A lezárás tényleg elkapkodott volt sajnos...
Előnye hogy száz valahanyadik részig van magyar szinkron ami szerintem jól sikerült.
Lehet elfogult vagyok, mert ez volt az első anime, ami után vettem a fáradságot és belenéztem a mangájába, hogy megtudjam, hogy folytatódik. De, én akkor is azt mondom, hogy igenis megéri legalább elkezdeni! Szerintem itt nem árulnak zsákba macskát, ha nem tetszik az első pár rész, abba hagyod, nem nagy dolog. Az kell tudni, hogy ez egy hosszú epizódikus anime, tehát nem az a leülsz és egy ültő helyedbe megnézed az összes részt típusú. Sőt szerintem jobb, ha szüneteket tart az ember az ilyen fajta történeteknél, mert akkor nem lesz "tömény". (Nem is arra lett kitalálva, hiszen évekig futott...)
Összefoglalva: egy varázs ékkő szilánkjait szeretnék összegyűjteni, amik szétszóródtak a középkori Japánban, ahol a főhősök lépten-nyomon a japán folklór lényeibe botlanak és különböző bonyodalmakba keverednek. Vagy magával ragad a hangulata vagy nem, de egy próbát szerintem megér.
Mikor az első sorozat ment, még nem volt befejezve a képregénye, így a lezárása nem volt meg. (tehát, jó pár filler is belekerült) Azt azért érdemes tudni, hogy az Inuyashát egy elismert mangaka, Takahashi Rumiko készítette, aki 2001-ben díjat is nyert vele és Japánban ez egy közkedvelt sorozat volt. Miután a képregény befejeződött, 26 részben el is készítették a végét. Tehát felesleges attól tartanod, hogy nincs lezárása. A végére kerek sztorit kapunk.
Szerintem inkább lányos anime, de a harcok miatt a fiúknak is érdekes lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!