Ismertek valami jó akciódús animét amit egy 20 éves srác is értékelni tud?
Ha lehet legyen benne akció, lehet horror is vagy hasonló, ha van valami mondanivalója az sem hátrány, és emlett legyen szórakoztató is.
Amik tetszettek, viszonyítási alapnak.
Rainbow
Parasyte
Death Note
Erased
Bármelyik seinen, amiben van akció is.
Hogy pár konkrétumot is írjak:
Basilisk
Btooom!
Cowboy Bebop
Drifters
Monster
Ergo Proxy
Kurozuka
Ghost in the Shell
Neon Genesis Evangelion
Fate/stay night
Gantz
Inuyashiki
Durarara
Bungou Stray Dogs
Gangsta
Gilgamesh
Samurai Champloo
Blade of the Immortal
Blood+ v. Blood-c v. Blood: the last vampire
Shounen:
Rurouni Kenshin
Deadman Wonderland
One-Punch Man (egy paródia)
Sword Art Online
(És még biztos van egy csomó, ami eszembe se jutott)
A Steins Gate unalmas? :OOOO OwO O.O
Meddig nézted?
A F/Zt próbáld ki nyugodtan, más az írója mint a stay nightnak és szinte össze sem lehet hasonlítani, annyival jobb. (Elsõ rész lassú csak kicsit)
A S;Gt ha unalmasnak mondod akkor 100% hogy idejekorán dobtad (kell egy kis idõ amíg beindul)
Amit még javaslok:
Btooom! (Tipikus példája hogy hogyan lehet egy agyonhasznált alapötletbõl jól és kreatívan kijönni)
Black Lagoon, Monster (A két legkevésbé animés anime amit láttam, nagyon nyugatias, komor mindkettõ)
Berserk, NGE (Ezeket is idecsapom mert alapmûvek és nem véletlenül)
Best of animék:
Overlord: Kicsit sötétebb jellegű de nagyszerű anime, engem nagyon megfogott :)
Nanatsu No taizai: ezekben kegyetlen sok akció van, vicces enyhén ecchi :D
One Punch Man: Ez inkább shounen paródia de akció az nagyon sok van benne és halálra fogod magad röhögni annyira vicces, továbbá gyönyörű szép a grafikája.
Nekem ez a 3 anime a kedvencem.
Többi anime ami még érdekelhet:
Boku No Hero Academia: Egy srác történetéről szól hogyan lett belőle a legnagyobb hős, az első 2-3 rész kegyetlen unalmas de utána beindul a történet
Elfein Lied: inkább horror animének mondanám de van benne akció is azért meg vicces jelenet is bőven :D
Another: Ez is horror anime, hát nincs benne sok akció inkább mondanivalója van és végig nyomasztó hangulatú
Animék amik most mennek (még nem fejeződött be)
Mahou Shoujo Site: Ezt nem tudom igazából hova sorolni mert ilyen mágikus lányokról szól akik gyilkolják egymást meg ilyenek, van benne horror rész, van benne vicces rész is és hát akciók is de ez egy elmebeteg sorozat :D Szerintem ez is megfogna még téged :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!