Mondanatok egy jo animet?
Figyelt kérdés
Legyen kicsit perverz,vicces,romantika is johet.....nah jo ne csak kicsit legyen perverz xd de azert ne hentai legyen /...de se nem olyan amiben a vegen van csak egy csok vagy egy oleles es anyi mert azokat utalom ...jah es jo sztorija legyen (yuri is lehet nekem mind1...csak yaoi ne legyen )2018. máj. 27. 02:48
2/7 anonim válasza:
Az első egy hentai... Esetleg HSDxD
3/7 anonim válasza:
Hát...ha romantika akkor Vampire Knight. Ha meg inkább a kalandos/akcióaniméket keresed akkor Naruto ami alap és az Attack On Titan ami személyes kedvencem.
4/7 anonim válasza:
A KissXsis -t ajánlanám erre : Arról szól hogy van egy srácnak 2 mostoha nővére és mind a ketten szerelmesek belé , elég szép akcióik vannak a srác meghódítására (Nem hentai de van benne bőven perverzség meg félre érthető szituációk , az OVA-jában sokkal több van)
5/7 anonim válasza:
Aho Girl
Cross Ange
Eromanga-sensei
Hatsukoi Monster
Hentai Ouji to Warawanai Neko.
Inu x Boku SS
Kamen no Maid Guy
Maji de Watashi ni Koi Shinasai!!
Mangaka-san to Assistant-san to
Osake wa Fuufu ni Natte kara
Sabagebu!
Seikon no Qwaser
Shinmai Maou no Testament
Watashi ga Motete Dousunda
7/7 A kérdező kommentje:
Koszonom szepen mindenkinek !
amugy irtam hg ne legyen hentai jah es nem tudom mi koze narutonak (amit imadok) meg az attack on titanak (ezt is imadom) a szerelemhez de azert kossz !
2018. máj. 28. 01:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!