Jó anime filmek/sorozatok? Többi lent
Magyar felirat:
Monster
Psycho-Pass
Rainbow
Magyar szinkron:
Ghost in the Shell
A szentjánosbogarak sírja
Death Note mellett másik nagyon népszerű, sokak által kedvelt anime a Fullmetal Alchemist (Brotherhood). A sima FMA lezárása komolyabb (illetve van egy "tényleges" lezárása film formájában, azt nem láttam még, így nem tudom, milyen lehet, nekem a sorozat is teljesen jó volt), és a happy endesebb, manga szerinti lezárása a Brotherhood. A többségnek általában a Brotherhood jobban tetszik, nekem személy szerint a sima tetszik jobban, szóval szerintem érdemes mindkettőt megnézni. Van hozzá magyar szinkron végig.
Code Geass
(GARANTÁLTAN TETSZENI FOG, a Death Note után!)
Sorozatok, amik felnőtteknek szólnak:
Ergo Proxy (feliratos)
Black Lagoon (feliratos)
Planetes (feliratos)
Outlaw Star (feliratos)
Cowboy Beebop (van szinkron hozzá)
"Filmek":
Paprika (feliratos)
Perfect Blue (asszem van hozzá szinkron)
Akira (A seinen anime leganda)
Hirtelen ezek jutottak eszembe, amiket ismerek, és amik megfelelnek a fent vázolt kritériumoknak.
Méz és lóhere
Kuzu no Honkai
Nana
Paradise Kiss
Uragiri wa Boku no Namae o Shitteiru
Death Parade
Boku dake ga inai Machi
Én ezeket ajánlom:
InuYasha, Kimi ni Todoke és School Days.
Ezek közül a School Days a legkomolyabb, mely a vége felé fokozatosan egyre komolyabb bizonyos okok miatt, melyeket akkor közben megtudnál, hogy miért van úgy. A vége már elég durva, de inkább nem spoiler-ezek többet. Az InuYasha-ban, meg a Kimi ni Todoke-ben kicsit több a humor is néha, de azért nem túlzottan, a School Days-ben kevésbé és ritkábban, főleg az 5. és 6. részéig jellemző inkább.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!