Tudtok mondani nekem "felnőttes" sport animét? Ami nem naív kisgyereket álmáról hanem valami komolyabbról.
Hikaru no Go...? talán. Bár nem éppen egy hagyományos sport anime, de a szereplők szépen "felnőnek" a végére. Jó sok része is van. Az egyetlen hátránya, hogy az anime nem dolgozta fel a teljes mangát, bár a többi sprot animéhez képest nagyon messzire eljutnak benne szerintem. 75 részes.
Prince of tennis még... ezis talán elég elfogult vagyok ezzel az animével. :D Régebbi darab, de én ezt sem sorolnám a "gyerekes" sport animék közé, szép karakter fejlődés van benne és a szereplők sem feltétlen hétköznapiak. Hátránya: a felirat még folyamatban van hozzá, bár már jó pár részhez el van készítve 70+ nál járnak vele azt hiszem... enél mindig összevárok egy adagnyi részt és úgy folytatgatom azért nem tudom pontosan hol tartanak most vele.
Slam Dunk, Ping Pong the animation
Ezekrõl csak jókat hallottam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!