Valaki ilyen animét?
Figyelt kérdés
Olyan animét keressek ahol a főszereplő démon, de tini legyen. És a végén mentse meg a világot. Legyen benne sok lány is, de a főszereplő fiú legyen. Válaszokat köszi2018. máj. 5. 10:33
1/5 Trevor. válasza:
Hataraku Maou-sama!
Igaz a világot nem menti meg a végén és csak néhány lány van benne.
2/5 anonim válasza:
Chruno crusade
Tini démon fiú a főszereplő, sok lány van benne és hogy megmenti e a világot ahhoz hogy kiderítsd nézd végig az animét mert én nem fogok spoilerezni :D Jó szórakozást :)
3/5 anonim válasza:
Ao no exorcist
Bár én még nem néztem végig, de annyi biztos hogy fiú a főszereplő, tini,illetve démon is. (Kapásból *pici spoiler* A sátán fia :D) A sorozatban van elég lány is. De talán addig már én is eljutottam hogy egyszer megmenti a világot :D
5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm
2018. máj. 15. 20:07
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!