Valaki ajánlana ilyesmi animéket?
Elég sok animét láttam eddig úgy, hogy nem sorolnám fel őket ha nem probléma. :D
A kedvenceim talán:
-Code Geass
-Steinz Gate
-Shokugeki No Souma
-Made in Abyss
-Parasyte
-Noragami
-Death Note
Viszont most inkább egy misztikusabb,rejtèlyesebb animèt keresek tele fordulatokkal.
Ha létezik ilyen akkor szívesen várom a tanácsaitokat. :D
Igazából nem gond ha nem teljesül minden feltétel bár talán a legfontosabb hogy legyen tele csavarokkal :D.
Válaszokat előre is köszönöm!
A Mahou Shoujo Madoka Magicát és Shinsekai Yorit ajánlom, esetleg még a Monogatari animéket.
Amúgy ha sok animét láttál és nincs kedved leírni őket, erre találták ki az animés adatbázisokat (pl. MyAnimeList). Csak belinkeled a listádat, és kész (igaz, rendesen vezetni is kell, de az csak a regisztráció utáni összegyűjtésnél vesz el az embertől sok időt).
Van MyAnimeList-em :D az van is habár későn csináltam mire animek nagyrészét màr elfelejtettem es inkább csak azokat raktam ki amiet ajánlok is.
És köszönöm a válaszodat! :)
Most jönnék a klasszikus Fullmetal Alchemist Brotherhooddal, de van egy olyan sejtésem hogy már láttad :D
A Charlotte-t tudom még javasolni, vannak benne jó fordulatok, igaz nem egy Code Geass, de azért elég jó.
Ezeket elvileg még nem láttad, próbáltam többfélét is írni:
Death Parade
Wolf's Rain
Zankyou no Terror
Hunter x Hunter (2011)
Kiseijuu: Sei no Kakuritsu
Mob Psycho 100
Another
Madoka Magika
Sakurasou no Pet na Kanojo
Monogatari 2. és 3. évada
Nodame Cantabile
Violet Evergarden
Shiki
Toaru Majutsu no Index
D.Gray-man
Gurren Lagann
Zetsuen no Tempest
Shinsekai yori
Psycho-Pass
KonoSuba
"És könyörgöm a SAO meg Guilty Crown féle retkektől kímèljetek.."
Könyörgöm, a Steins;Gate-féle retkektől kímèljetek..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!