Ez melyik rajzfilm/anime?
Még több, mint 15 éve láttam szerintem. Abban sem vagyok biztos, hogy anime volt. Lehet, hogy valamilyen amerikai animációs film.
A történetre már nem emlékszem, de tele volt mindenféle különleges képességekkel bíró emberekkel.
A főgonosz egy férfi volt telekinetikus képességekkel. Az elején gyakorlásképpen verekedett egy másik férfivel és vesztésre állt. Ezen felhúzta magát és használta a képességét, amivel eltörte az ellenfele lábát (vagy kezét, nem vagyok benne biztos).
Volt benne még egy ugyancsak a rossz oldalon álló nő, aki meg egy nagyon erős fémből készült karommal harcolt, amit ki tudott lőni a kezéből és a hozzáillesztett huzallal tudta irányítani a levegőben.
A főszereplő egy csaj volt, aki úgy emlékszem simán csak nagyon erős volt. Volt még az oldalán egy nagydarab férfi, akinek az volt a képessége, hogy fel tudta venni a tulajdonságait bármilyen anyagnak, amit megfogott. A karmos csajt úgy győzte le, hogy megfogta a karmát és az egész teste felvette annak a fémnek a tulajdonságait.
Nem fűzök hozzá túl sok reményt, hogy bárki ismeri, de azért ki tudja :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!