Kezdőoldal » Szórakozás » Anime, manga » Valaki tud a Kimi no na wa...

Valaki tud a Kimi no na wa [Your name] -hoz hasonló animét?

Figyelt kérdés
Szerelmes szomorkás animét tud valaki?

2018. ápr. 13. 11:15
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

Koe no katachi

Kimi no uso

2018. ápr. 14. 08:51
 2/11 anonim válasza:

Az előző válaszoló nagyon jókat írt szerintem is. :)

Ajánlom még a HAL és a Garden of the words című anime movie-kat.

2018. ápr. 14. 15:33
 3/11 A kérdező kommentje:
Köszi szerintem megnézem őket. A kimi no uso-t már láttam az jó volt.
2018. ápr. 16. 07:55
 4/11 anonim ***** válasza:
Ha maga a téma érdekel, rohadtul más kategória de a higurashi no naku koro ni. :D
2018. ápr. 16. 18:25
 5/11 anonim ***** válasza:

The Garden Of Words

Az idő fölött járó lány

Kokoro ga Sakebitagatterunda

Hotarubi no Mori e

ReLife

(Mawaru Penguindrum)

2018. ápr. 16. 19:52
 6/11 anonim ***** válasza:
Erased
2018. ápr. 16. 19:57
 7/11 anonim ***** válasza:

(Az Erased nagyon jó, de nem szerelmes-szomorkás).

Szerelmes-szomorkás:

5 centimeters per second (Nagyságrendekkel színvonalasabb, mint a sablonos kimi no na wa, viszonzatlan szerelemről szól)

kimi ni todoke (Magasan funkcionáló autista lány beilleszkedése a közösségbe és az első szerelem megélésének nehézségei, versengés egy fiú "kegyeiért" stb.)

orange (Zseniális animesorozat, enyhe scifi beütésű, de inkább romantikus mű, és a barátságról, összetartásról is szól, egy depressziós fiút igyekeznek megmenteni, és a baráti kör egyik tagja persze szerelmes lesz belé, szerelmi háromszög stb)

2018. ápr. 16. 23:03
 8/11 anonim ***** válasza:

Valamint amelyeket utánozza a kimi no na wa:

kokoro connect

A 13 résznek a folytatása a legjobb: Michi Random néven, de persze az első 13 részt előtte kell megtekinteni, hogy érthető legyen.

Zseniális elmélyült, pszichologizáló dráma a felnőtté válásról, eleinte ecchinek hat, de NEM ecchi! Kissé nyomasztó a légköre, szerelmi háromszöggel és barátságokkal, de a jellemfejlődés kiprovokálásáról szól alapvetően, egy entitás által, parapszichológiai jelleggel: gondolatolvasás, testcsere stb

(Zárójelben jelzem a nem-szerelmi vonatkozásokat is: a Hoshi o Ou Kodomo, SZINTÉN SHINKAI animét is alapul vette a kimi no na wa megalkotásához, és egyébként a Made in Abyss is részben ezt a világot vette át, bár utóbbi tartalmasan hozzátett értékeket a Shinkai műhöz, míg a kimi no na wa NEM tett hozzá semmi többletet, csak lopott a kokoro connect-ből, és a Hoshi o Ou Kodomo Shinkai animéből.)

2018. ápr. 16. 23:10
 9/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm [Erased-et láttam szerintem jó volt]
2018. ápr. 17. 15:48
 10/11 anonim válasza:
Chihiro szellemországban. Nekem nagyon tetszett, mindig sírtam rajta. Nem pont a szerelemről szól, de az is van benne. A vége számomra szomorú volt, mert el kellett vállnia a fiútól, aki mindvégig segített neki.
2018. ápr. 22. 19:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!